Fragt kun 29,-  •   Levering lige til døren   •   Vi bytter frem til d. 15 januar 2016

Nedsat

Youngblood Natural Mineral Foundation

10 g.


-Professionel luksus foundation
-Ingen parabener
-Perfekt finish 


 

Pris: 410,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Youngblood

Fragt kun 29,-
Levering til døren

Julegaver
Vi bytter frem til d. 15 jan. 2016

Levering Post Danmark
1-3 hverdage

Fuld returet
Pengene tilbage

Beskrivelse

Detaljer

Her er Youngbloods topprodukter; et absolut must i alle kosmetikpunge. Natural Mineral Foundation er let og silkeblød og fungerer som foundation, concealer og pudder. Med Youngblood Natural Mineral Foundation får du et naturligt og fejlfrit resultat.

Mineral Foundation indeholder hverken konserveringsmidler, parfumer, olier eller talkum. Ryst forsigtigt lidt Natural Mineral Foundation ud i låget og bank din Kabuki børste let ned i pudderet, så det opsamles mellem hårene. Påfør lidt ad gangen, indtil den ønskede dækning er opnået. Perfekt til alle hudtyper.

 Kun naturligt indhold

Youngblood Mineral Cosmetics er en makeup serie baseret på knuste mineraler uden parfume, olier, talkum eller lanolin. Youngblood har designet en mineral foundation til dig, der vil have et naturligt og eksklusivt alternativ til de gængse brands på markedet. Det naturlig indhold og mineralernes struktur giver hud en særlig gløde og gør den istand til at at ånde frit. Youngblood Mineral Foundation er af samme grund meget velegnet til sart hud.

Youngblood Natural Mineral Foundation er en hudvenlig, parfumefri og parabenfri foundation og den er ikke testet på dyr. 

Ingredienser

Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Mica (CI 77019). May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288).

Tips

Påføring af Youngblood Mineral Foundation

For det bedste resultat anbefales det at bruge en kabuki eller foundation brush. Kabuki børster er en uundværlig del af dit makeup sæt. Det er vigtigt at holde børsterne rene, da det sikrer et flot resultat uden at bruge for meget makeup. 

Måske vil du også være interesseret i disse produkter?