1. Brug gerne tre forskellige farve nuancer øjenskygge. Den mørkeste til kanten ved vipperne, den lyseste oppe mod øjenbrynene og den mellemste nuance på selve øjenlåget.


 

2. Det kan være svært at ligge en rigtigt flot øjenskygge. Øv dig derfor grundigt et par dage i forvejen, hvis du skal til et vigtigt arrangement med en perfekt makeup.


3. Påfør øjenskyggen stille og roligt, hvis du er for hårdfør ender du måske med at skulle starte helt forfra.

 

Køb de smukkeste øjenskygger her!!!

 

 


4. Det kan sagtens være en god idé at bruge en øjenskyggefarve der matcher din naturlige øjenfarve. Så hvis du har smukke blå øjne, så brug en smuk blå øjenskygge. Det får øjnene til at fremstå store og dragende.


 

5. Den samme storslående og forførende effekt kan opnås ved at bruge kontrast farver. Brug f.eks. en dyb blå øjenskygge til mørkebrune øjne, eller en guld farvet øjenskygge til blå øjne.

 

6. Påfør evt. en primer inden at du ligger øjenskygge, så holder øjenskyggen endnu længere.

 

Køb de lækreste øjenskygger her!!!

 

 


7. Shimmer effekt i øjenskyggen kan få øjnene til at fremstå endnu smukkere og skinnende. Men pas på hvis du har rynker eller ujævnheder, de kan nemlig også komme til at fremstå tydeligere.

Øjenskygge

 

8. Du skal vælge om det er øjnene eller læberne der skal smæk på farvemæssigt. Det kan let komme til at se for voldsomt ud, hvis du laver farverne kraftige på både øjne og læber. Så hvis du har en farvestrålende læbestift på, så vælg  en afdæmpet øjenskygge nuance. Hvis du derimod har en mere neutral læbestift på, så kan du sagtens benytte kraftige og farvestrålende øjenskygge farver.

 

Køb sunde øjenskygger her!!!

 

 

9. Du kan få dine øjne til at fremstå endnu mere klare, friske og åbne ved at påføre en lille smule hvid øjenskygge inderst i øjenkrogen, tæt på der hvor tårene løber fra. 

Øjenskygger

 

10. Du kan blande forskellige farver øjenskygge sammen inden at du påfører øjenskyggen. Bland farverne lige som en kunstmaler, så kan alle nuancer opnås.


11. Tilføj en dråbe vand for at få en flydende øjenskygge.

 

Køb de bedste øjenskygger her!!!