Køb de lækreste mascara lige her!!!

Makeup tips - Sådan får du de flotteste øjenvipper!!!

 1. For det første er det vigtigt at vælge den rigtige sunde og naturlige mascara. Hvis du bruger mascara ofte, er det bedst at vælge en mascara af meget høj kvalitet så du ikke skader dine øjenvipper.

Eksempelvis vores mineral baserede Youngblood Mineral Lengthening Mascara, vores prisvindende Mirenésse Secret Weapon Mascara vores naturlige Dr. Hauschka Volume Mascara eller voresØkologiske Nvey Eco Mascara.

 

12 makeup tips til den perfekte mascara

2. Du bør kun benytte mascara helt uden parabener, kobolt og krom for at undgå allergi og forgifting.

3.
 Træk forsigtigt op i området omkring dine øjne, så du for alle dine øjenvipper med, selv de bittesmå i hjørnerne. Hold dit øje oppe med den ene hånd, mens du påfører mascara med den anden.

4. Påfør mascaren fra venstre mod højre i et zig-zag mønster. Dette vil få meget mere mascara til at hæfte sig på dine øjenvipper og de vil fremstå fyldigere og mørkere.

Køb de lækreste mascara lige her!!!

 

 

 

5. Normalt er det ikke nødvendigt at påføre mascara på de nederste vipper, medmindre  du har meget korte vipper. Men den bedste måde at påføre mascaraen på de nederste vipper, er ved at holde børsten over vipperne og derefter blinke løs, så du nærmest stempler mascaraen på de små vipper. Dette virker dog kun for den midterste del, påfør mascaraen på de inderste og yderste små vipper på sædvanlig vis.

6. For at undgå at få mascara på huden, kan du holde et visitkort eller lign. imellem huden og vippen, mens du påfører mascaraen.

12 makeup tips til den perfekte mascara

7. Hvis du alligevel ved et uheld får lidt mascara på huden, så skal du endelig ikke straks forsøge at gnide det af. Du kommer bare til at tvære det ud i hele hovedet. Vent istedet til at det er fuldstændigt tørret, så kan du let kradse eller skrubbe det af din hud i små flager.

8. Hvis du har tværet mascara ud på dine øjenlåg eller på  huden under dine nederste vipper, er det svært at fjerne det med fingrene uden at tvære det meste af mascaraen på vipperne væk. Brug i stedet en vatpind fugtet med makeupfjerner til at fjerne mascaraen uden at røre dine vipper.

Køb de lækreste mascara lige her!!!

 

 

9. Børst mascaraen fra bunden af dine øjenvipper og op, for at hjælpe dem med at krølle naturligt.

10. Du må aldrig krølle dine øjenvipper efter at du har påført mascara, husk altid at krølle dem først ellers falder de måske af.

11. For at undgå klumper. Brug til sidst en øjenvippebørste til langsomt at børste vipperne igennem for at fjerne den eventuelle overskydende mascara.

12. For at få en langvarig flot og smusfri mascara kan du let drysse dine vipper med translucent ansigtspudder eller mineralbaseret pudder. 

12 makeup tips til den perfekte mascara

 


Du har nu de flotteste øjenvipper i verden!!!

Rawmakeup sælger:

Mirenésse Secret Weapon 
Dr. Hauschka - Volume Mascara - Sort
Nvey Eco Organic Mascara
Youngblood Mineral Lengthening Mascara - Blackout
Honeybee Gardens Natural Mascara

Køb de lækreste mascara lige her!!!