Vores kunder tester og anmelder
benecos Økologisk Conditioner - Melissa

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Benecos Conditioner Melissa

 

Benecos Conditioner - Melissa

Denne conditioner fra Benecos er fra serien natural care, og er med melisse. Den indeholder blandt andet alpin kildevand, citronmelisse og jojobaolie. Derudover er den uden silikone og er vegansk.

Mit hår er simpelthen så tørt, og ødelagt af hårfavning, at det har brug for kærlig pleje. Derfor har jeg især glædet mig til at teste denne conditioner – og resultatet har været fremragende.

 


Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige balsamer og hårkure, som jeg håbede kunne rede mit hår lidt, men intet af det jeg har prøvet, har haft samme effekt som denne conditioner.

Når jeg har kommet conditioneren i håret har jeg ladet den trække i lidt tid inden, at jeg har skyllet den ud igen. Det giver et godt resultat for mig, og hjælper på mit tørre ødelagte hår. Efter badet føles håret super blødt, og det er også blevet mere skinnende, end det har været længe, og håret ser sundere ud.

Den har også en dejlig duft af melisse, som håret dufter af efter badet. Jeg har valgt at bruge den nogle gange om ugen, og allerede efter kort tid kunne jeg se resultater.

Se hele serien med benecos økologiske care-produkter her!