Vores kunder tester og anmelder
benecos Deo Spray - Aloe Vera

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

benecos Økologisk Deo Spray

 

Når jeg skal anskaffe mig en deodorant, er det mest væsentlige ting for mig, at den er uden aluminium – og det er denne deo spray fra benecos.

Deo sprayen indeholder planteekstrakter fra kontrollerede økologiske landbrug. Som andre Benecos produkter er den selvfølgelig uden parabener. Ligeledes er den uden kunstig duft og kunstig konservering.

Et kig på ingredienslisten viser, at den blandt andet indeholder citronsyre, aloe vera og salvie, som giver blød hud, og neutraliserer sved lugten under armene.

Jeg har brugt deoen dagligt i en små 3 ugers tid nu. Jeg er ikke en der døjer med svedlugt, men jeg elsker, at få et frisk pust under armene og dufte godt – og det skal jeg love for at denne deo gør. Den har en fantastisk duft af friskhed, og den holder i lang tid.

Nogle gange har jeg taget den på to gange i løbet af en dag – men det har været for at få den dejlige friske duft til, at træde kraftigt frem igen, for den er virkelig god. Deodoranten har en størrelse, hvor den sagtens kan være med i håndtasken, hvis man ønsker et frisk pust – men det er unisex deo, så den kan bruges af både mænd og kvinder.

Se hele serien med benecos økologiske care-produkter her!