Vores kunder tester og anmelder
Benecos Quattro Eyeshadow - Coffee & Cream

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Benecos Quattro Eyeshadow - Coffee & Cream

Benecos er et af mine yndlingsmærker inden for makeup. Øjenskyggen fra Benecos, som jeg har testet består af naturlige ingredienser, er økologisk, uden parabener og derudover er den helt fri for farlig kemi – hvilket jeg personligt mener er vigtigt, at makeuppen er uden.

Efter at have prøvet Benecos quattro eyeshadow coffee & cream er jeg bare solgt. Jeg står tilbage med en følelse af, at denne øjenskygge er et musthave i enhver makeuptaske plus, at den er fuldstændig uundværlig.

Paletten er bestående af fire farver, som komplimenterer hinanden. Den består af en hvid, en lys brun, en brun/guld samt en mørkere brun. Farverne er perfekte til, at ligge en naturlig diskret makeup til dagligdags brug, hvor jeg har gjort brug af de lyseste farver. Dog kan farverne også mixes, så man får skabt et mere markant og markeret look, når man ønsker et aftenlook.

Jeg har brugt øjenskyggen hver dag, og det vil jeg bestemt blive ved med. Den er let at arbejde med, og den holder sig flot hele dagen. Jeg vil helt klart anbefale denne øjenskygge, da jeg som tidligere nævnt vil mene at – den er uundværlig i makeuptasken.

Se mere, læs mere eller køb den her!

.