Vores kunder tester og anmelder
Konjac svamp fra The Konjac Sponge Co.

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Konjac Sponge

Jeg har nu i 3 uger testet den populære ansigtssvamp Konjac sponge, og jeg er intet mindre end kæmpe fan. Jeg ville ønske, at jeg havde hørt om den nået tidligere, da den er intet mindre end FANTASTISK.

Konjac svampen består af fibre fra konjac roden, som dyrkes i blandt andet Japan, og er derfor helt naturlig. Den indeholder også nogle aktive ingredienser som blandt andet green tea (som den jeg har testet), kul og bambus, rød ler osv. alt efter hvad ens hud har behov for.

Allerede efter den første dag kunne jeg mærke forskel på min hud. Den føltes meget renere, og den virkede dejlig blød og frisk. Efter man har brugt svampen har man en fornemmelse af, at ens hud er renset helt igennem, og hvis man bruger den morgen og aften, så får man en super lækker hud. Efter de 3 uger har jeg den flotteste hud som aldrig før, og jeg vil personligt selv ikke give afkald på svampen. Konjac spongen har en levetid på ca. omkring 1-3 måneder, så den jeg har testet har stadig en god levetid tilbage, da den stadig ser ud som ny.

Jeg har kørt svampen rundt i cirkelbevægelser i hele ansigtet og sørget for, at komme rundt alle steder. Det eneste jeg gjorde var, at fugte svampen så den blev blød og så køre den rundt i ansigtet bagefter. Efter brug har jeg igen skyllet den under vandhanen, og ca. en gang om ugen har jeg skoldet den, for at holde bakterier væk.

Når det er tid til at konjac spongen skal skiftes ud, kan man se på den, at den begynder at se træt ud. Det smarte her er, at da den er naturlig og nedbrydelig, så kan man komme den i bunden af sin potteplante i stedet for at smide den ud, da den her kan bruges til, at holde på fugten i jorden.

Hvis man ikke har prøvet konjac spongen endnu, så vil jeg anbefale af man skynder sig at bestille den i Rawmakeups webshop. Den er virkelig god for huden, og det er det bedste jeg nogensinde har prøvet at rense mit ansigt med, så jeg kan klart anbefale den!

Se alle de forskelige slags Konjac svampe her!