Vores kunder tester og anmelder
Lavera mineral sun glow powder

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Lavera mineral sun glow powder

Denne solpudder fra Lavera har jeg været rigtig spændt på at prøve.

Den er lavet af naturlige ingredienser, og den er blandt andet fri for både syntetiske tilsætningsstoffer, talkum, silikone og konserveringsmidler.

Jeg har brugt solpudderen som en highlighter på huden, så det giver en effekt af, at jeg havde fået noget glød ved at være ude i solen. På kindbenene synes jeg også at solpudderen har givet en rigtig flot effekt. Udover at bruge den til at give glød i ansigtet, kan den også bruges til at ligges som en skygge, så man får formet sit ansigt.

I solpudderen er der to farvenuancer i, hvilket jeg godt kan lide, da der er mulighed for at ligge den neutral, mere markeret eller at blende dem sammen. Jeg er blevet rigtig glad for solpuddere, da er så mange muligheder man kan lave med den, og så er den fantastisk at bruge her i foråret indtil man får mere farve fra solen, eller om sommeren til et supplement til når man har fået sol.

Se alle produkter fra Lavera her!