Vores kunder tester og anmelder
Lavera deep darkness intense black

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Lavera mineral sun glow powder

Lavera deep darkness intense black.
Denne mascara fra Lavera indeholder vegetabilske ingredienser og er fri for syntetiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Derudover er den også fri fra parabener og er ikke testet på dyr.

Det er altid spændende at teste en ny mascara, da det er noget jeg altid bruger, og jeg elsker den måde man kan markere sine øjne med mascara.

Jeg har nu testet mascaraen dagligt i omkring 14 dage, og det har været en sand fornøjelse. Den er røget til tops på listen over mine mascaraer, da jeg synes at den kan de ting, som jeg ønsker en mascara skal kunne.

Mascaraen har en stor børste som gør, at der er mulighed for at fange alle vipperne – selv de helt små og korte. Hvis man vil have et flot hverdagslook men med en flot intens sort farve kan man påføre et lag mascara. Ønsker man nogle endnu mere markerede øjne ligger man bare et lag til, og så har man det flotteste katte-look. Jeg er helt vild med den volume mascaraen kan give, samt længde. Den ligger fast i min makeup taske. Ønsker man en mascara som både kan give naturligt look, men også et mere markeret look samt længde, så vil jeg klart anbefale denne mascara.

Se alle produkter fra Lavera her!