Vores kunder tester og anmelder
Trilogy Very Gentle Calming Serum

 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Trilogy Very Gentle Calming Serum

Trilogy Very Gentle Calming Serum er i mine øjne en unik serum, der på få minutter får min hud til at føles gennemfugtet og blød samt se frisk ud. Den kommer i en stilren pumpeflaske, har en neutral duft og er let at dosere. To tryk er nok til hele ansigtet og halsen, og den lette konsistens gør, at den trænger hurtigt ind i huden. Og så er det bestemt ikke uden grund, at den har vundet over 80 forskellige priser ved forskellige Beauty Awards verden over.

Hvis du som mig oplever, at din hud i ansigtet kan føles tør, rød og stram, når årstiderne skifter, og temperaturen udenfor pludselig ændrer sig, så kan jeg kun sige, at denne serum fra Trilogy er intet mindre end fantastisk. Jeg har brugt den dagligt under min fugtighedscreme og efter rensning af huden om aftenen som en natserum. Jeg kan tydeligt se og mærke, at den har givet mig et dagligt fugtboost samt hjulpet mig med at dæmpe rødme og irritation – og faktisk forsvandt mine problemer med tørhed og rødme allerede efter 2 ugers brug.

Serummet er uden parfume, æteriske olier, silikone og parabener, og indeholder i stedet en række naturlige lækkerier som ekstrakt fra calendula (morgenfrue), aloe vera og grøn te. Mens calendula og aloe vera ekstrakt virker fugtgivende, helende og anti-inflammatorisk og derfor hjælper huden med at holde sig sund og stærk, så modvirker de powerfulde antioxidanterne fra grøn te de skader, som kan ske på huden pga. de frie radikaler, som findes i luften omkring os.

Derudover indeholder Trilogys serum en særlig plantebaseret formular SyriCalm®, der består af vand, ekstrakt fra Phragmites Kharka vandgræs og ekstrakt fra den kinesiske rod Poria Cocos. Den unikke sammensætning virker beroligende på irriteret hud, og hjælper med at styrke hudens naturlige barrierer. Og det føler jeg virkelig, at den gør.

Min oplevelse af Trilogy Very Gentle Calming Serum er lidt som redning på flaske, da den har reddet mig fra irriteret og tør hud, og så er jeg bare ret vild med den glatte og bløde fornemmelse, som serummet giver min hud.

 

Se hele Trilogy-serien her!