Vores kunder tester og anmelder
Nvey Eco øko makeup produkter

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Acquarella neglelak test og anmeldelse 

Der findes bare ikke noget bedre, end når man har tid til, at hygge om sig selv, og ligge en flot neglelak på neglene. Ofte har man nogle krav, som man ønsker neglelakken skal overholde, når man anskaffer sig en ny neglelak. Jeg blev personligt imponeret over denne vandbaserede neglelak fra Acquarella. Da jeg først så ordet vandbaseret tænkte jeg, at det var en neglelak som ikke ville holde, eller som ikke var god - men det skulle hurtigt vise sig, at jeg tog helt fejl. 

Neglelakken fra Acquarella har en børste som gør, at neglelakken er rigtig dejlig at ligge på neglen. Det er nemt at ligge et flot jævnt lag, da konsistensen hverken er for tyk eller vandet. Selve farven dækker allerede ved første lag (man kan dog ligge 2 lag, som der står på neglelakken), og så er farven bare rigtig flot. Neglelakken er ligeledes hurtig til at tørre og den misfarver ikke ens negle. Efter 1-2 dage begynder neglelakken, at blive lidt slidt i spidserne af neglene (dette kan sikkert være forskelligt fra person til person, alt efter hvor meget og hvad man laver), men da det er en vandbaseret neglelak, ser jeg ikke noget negativt i det, da jeg ved at jeg ikke udsætter mine negle for kemi. I forhold til "normale" neglelakker med kemi, så synes jeg ikke, at Acquarella neglelakkens holdbarhed er meget kortere før den begynder at blive slidt. Denne neglelak er klart en som man bør overveje at købe eller skrive på sin ønskeliste - og så findes den i nogle super lækre farver.

Acquarella neglelak test og anmeldelse

Til at fjerne neglelakken med findes der en neglelakfjerner også af mærket Acquarella. Neglelakfjerneren påføres blot på en vatrondel, og efter at have gnedet den rundt på neglene, er neglelakken fjernet. Udover at fjerne neglelakken, så plejer den også neglene. Den har en lidt skummet konsistens i forhold til andre neglelakfjernere, og den har en biologisk nedbrydelig formel, som er baseret på planteekstrakter.