Vores kunder tester og anmelder
BcomBio naturlig deodorant uden aluminium

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

BcomBio deo

 

BcomBio deodorant Ualmindelig effektiv!

Sådan vil jeg beskrive deodoranten fra BcomBio. Den har virkelig gjort en forskel for 
mig, og jeg har ellers prøvet en del produkter efterhånden.

Jeg har i en længere periode døjet med svedlugt blot få timer efter et brusebad, og det er på ingen måde optimalt for hverken mig eller min krop. Det har også betydet, at jeg ind i mellem har måttet kassere en bluse, da lugten bare ikke ville forsvinde efter vask.

Jeg har også altid haft behov for at have en deodorant i tasken, men med BcomBios deodorant er det ikke længere nødvendigt.

Jeg skulle lige vænne mig til den meget specielle duft i starten. Den virker for mig en lille smule skarp, og så er den kombineret med en god portion friskhed.

Og friskhed er sandelig også, hvad man får hele dagen lang.

Nu har jeg brugt deodoranten i knap tre uger, og ikke en eneste dag er jeg kommet hjem og har lugtet af sved. Det er virkelig en befrielse, at der ikke skal mere til end en sund deodorant, der er god for både min krop og miljøet. Fantastisk!

Se alle rawmakeups naturlige deodoranter her!