Vores kunder tester og anmelder
benecos natural care Deo Roll-On med Abrikos & Hyldeblomst

 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

benecos natural care Deo Roll-On

Så har det tyske pleje og make-up brand benecos lanceret en lækker deo roll-on i deres natural care serie. Deo’en er naturligvis uden aluminiumssalte, vegansk og har en frisk og eksotisk duft af modne abrikoser og hyldeblomst, der henleder min opmærksomhed på sydens sol og sommer.

Deo roll-on’en kommer i en klassisk roll-on flaske med et sødt design. Den har en lækker konsistens, der hverken klistrer eller virker udtørrende på huden, hvilket bl.a. skyldes indholdet af abrikoskerneolie, der isæt er kendt for sine blødgørende og fugtgivende egenskaber. Dertil er tilsat beroligende ekstrakt af hyldeblomster. For at deo roll-on’en skal virke mod uønsket svedlugt, indeholder den naturligt, bakteriedræbende zinkoxid og citronsyre-ester, som hindrer bakterievækst ved at nedsætte svedens PH-værdi.

Jeg har gennem det sidste år prøvet et hav af naturlige deodoranter uden aluminiumssalte, og den store udfordring for producenterne virker til at være at skabe deodoranter uden et miljøskadeligt indhold, der samtidig kan hindre svedlugt. Denne fra benecos er bestemt en af de bedre, selvom jeg fornemmer en lugt af sved, da jeg løber en lang tur, men hvis man vil have en god hverdagsdeo roll-on med duft, så er denne et godt bud.

Da jeg har tendens til at reagere med knopper ved brug af deodoranter med duft – også selvom disse er naturlige – var jeg positivt overrasket over, at jeg efter 3 uger stadig med glæde kan bruge denne. Så alt i alt er der tale om en særdeles hudvenlig og velduftende deo roll-on.

Se alle de andre naturlige deodoranter her!