Vores kunder tester og anmelder
benecos Bodylotion med granatæble og rose

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

benecos Bodylotion med granatæble

 

Det meget varierende danske sommervejr har desværre ikke været optimalt for min hud.

Jeg har været plaget af tørre ben og (meget!) tørre hænder, og så er Benecos’ nye Care-serie som sendt fra himlen.

Bodylotion med duft af granatæble og rose er fuldstændig uimodståelig, og jeg har vekslet mellem at ville spare på den, så den holdt så længe som muligt, og at ville smøre mig ind flere gang dagligt, fordi jeg bare ikke kunne lade være.

 

 

 


benecos håndcremeSammen med den har jeg plejet mine hænder med en alt for lækker abrikos-håndcreme.

Udover den lækre duft, som hænger fast i lang tid, så er håndcremen også drøj i brug. For cremen er ikke specielt fed, og der skal derfor ikke så meget til at gøre hænderne bløde og smidige. Konsistensen giver heller ikke fedtede fingre – cremen nøjes egentlig bare med at pleje din hud samtidig med, at hænderne dufter som en drøm.

Hvad mere kan man forlange?

Se hele serien med benecos økologiske care-produkter her!