Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

benecos makeup anmeldelse

01/02/2015

Vores kunder tester og anmelder
Benecos makeup

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

benecos makeup test

Jeg har modtaget disse tre benecos produkter fra Rawmakeup, som jeg har set meget frem til, at skulle teste. 

benecos økologisk multi effekt mascara - just black
Mascaraen fra Benecos som både er økologisk, uden parabener og kemiske stoffer, er rigtig god at påføre på vipperne. Børsten er tynd i toppen og tykkere i bunden, hvilket gør at det er let, at påføre mascaraen på alle vipperne - også på de helt små hår i inder krogen. Mascaraen giver pæne adskilte vipper, som både bliver lange, men ligeledes giver den også fylde. Den giver et flot naturligt look, så hvis man ønsker et mere dramatisk look, kan jeg anbefale at man påfører et ekstra lag eller to - hvilket jeg selv synes giver et fedt look. Mascaraen sidder pænt på vipperne hele dagen. Jeg har taget den på om morgenen inden arbejde, og om aftenen sidder den stadig rigtig flot. Et andet plus er, at den heller ikke drysser i løbet af dagen. Hvis man ønsker en god økologisk og naturlig mascara, så vil jeg anbefale denne mascara, da den har mange gode egenskaber, som jeg finder vigtigt hos en mascara. 

 

benecos makeup test  benecos makeup test 

benecos økologisk kajal eyeliner - sort
Denne økologiske eyeliner fra Benecos har en god cremet konsistens. Den cremet konsistens gør, at eyelineren er let at påføre, og den giver en flot intens sort farve. Eyelineren kan både bruges til et naturligt hverdags look, men hvis man ønsker et mere dramatisk look, kan man tegne en sort streg over øjet og evt. også under for rigtig sorte markerede øjne. Eyelinerens holdbarhed er god lang. Man kan dog være nødt til, at friske den op i løbet af dagen -set i lyset af at eyelineren blandt andet er økologisk, uden parabener og uden kunstige farve -duft og konserveringsmidler ser jeg ikke dette som noget negativt. 

Benecos trio blush - fall in love 
Blushen fra Benecos som er uden parabener og farlig kemi, har 3 forskellige nuancer. Den er nem arbejde med og tone ud. Man kan sagtens blande farverne sammen og påføre dem på kinderne. Selve farven er ikke så kraftig, så man får en fin sart rosa og brunlig farve på kinderne, hvilket jeg personligt godt kan lide, da man får et elegant naturligt look. Man kan både bruge blushen til hverdag eller når man skal i byen. 

 

benecos makeup

 
Oprettet i Anmeldelser af

Isabella