Vores kunder tester og anmelder
benecos økologisk mineral pudder

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

benecos økologisk mineral pudder

 

Denne pudder er helt igennem fantastisk!

Det er en del af mit arbejde at se præsentabel ud, og det hjælper den økologiske Mineral Powder mig i den grad med. Og det er skønt, at den består af 100 % naturlige ingredienser, så jeg ikke skal tænke på, hvad den gør ved min hud og min krop, når jeg bruger den så ofte.

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Den dækker helt perfekt – også selvom jeg kun lægger et ganske tyndt lag. Jeg behøver ikke opfriske den mere end en enkelt gang i løbet af dagen. Og så får den mig til at se fuldstændig naturlig ud – bare med færre fregner. Derudover gør prisen, at den bare ikke er til at modstå.

Og så er den så silkeblød, at det næsten føles som at ae en lille babynumse.