Vores kunder tester og anmelder
benecos makeup nyheder

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

burt's bees pomader

 

Et sikkert sats, når jeg gerne vil skille mig ud fra mængden, er kombinere bencos’ magiske produkter. Natural Light Fluid Foundation lægger en fantastisk bund, som med et fint lag skjuler lige præcis dét, der skal skjules, mens min egen glød – og mine fregner – stadig kan skinne igennem. Og med Quattro Eyeshdaow kan jeg komme ud af døren med de vildeste smokey eyes, så mit blik er intenst – også efter tre mojitos. Som en perfekt afslutter bruger jeg Transculent Powder for at opnå en makeup, der holder længere, og for at få maksimal skønhed på en naturlig facon.
Dét kan få enhver til at vende sig om.

 

 

 

Natural Light Fluid Foundation
Hvad gør mig til fan? Når skønhed er for nemt!
Hver dag fremhæver jeg min naturlige skønhed med Natural Light Fluid Foundation fra benecos. Den er nem at arbejde med; med en enkelt finger smører jeg et tyndt lag i hele ansigtet, og resultatet er præcis, som jeg ønsker. Jeg har en del fregner, så de får stadig lov til at titte frem – men den lækre foundation dækker de små uskarpheder, som min hud ind i mellem byder på.
Jeg bruger den lyseste farve, da den passer bedst til min hud, så forskellen med og uden foundation holdes på et minimum. Men det er selvfølgelig en smagssag. Uanset ønsket, så kan Natural Light Fluid Foundation helt sikkert indfri det!
Og det største plus er, at jeg kan bruge den helt uden dårlig samvittighed. For den indeholder naturligvis ingen kedelig kemi!

 

benecos smokey eyes kit

 

Quattro Eyeshadow - Smokey Eyes
Så skal der leges!
De mange farver giver mig uendelige muligheder, der passer til både hverdag og fest. Med Quattro Eyeshadow fra benecos kan jeg lægge den helt naturlige makeup, der er en anelse nedtonet og nem at lægge, og som passer godt til en travl hverdagsmorgen, hvor jeg stadig vil have lov til at se godt ud.
Når det så er festtid, skruer jeg bissen på. Med den smukke farvekombination, kan alle – inklusive mig – lære at lægge en smokey eyes-makeup. De første par gange kan det tage lidt tid, men øvelse gør mester. Mit tip er en masse eyeliner og en masse mascara, for det frembringer intensiteten i øjnene. Derfor kombinerer jeg altid benecos’ Quattro Eyeshadow med Organics økologiske Volume Mascara, som er min absolutte yndlings. And there you go – mere forførende bliver det ikke.

 

benecos translucent powder

Transculent Powder
Dagens redningsmand vil altid være Transculent Powder fra benecos. Derfor or den i min taske.

En udfordring ved økologisk makeup er, at det ikke holder ligeså godt som almindeligt makeup, fordi det almindelige makeup er proppet med en masse kedelige stoffer, som blandt andet gør det long lasting. Men jeg vil ikke gå på kompromis og udsætte min hud for den usunde kemi, og hér kommer Transculent Powder ind i billedet.


Pudderen fra benecos er farveløs, og derfor passer den til alle hudtyper – og så er den selvfølgelig 100 procent økologisk og ikke testet på dyr.


Når jeg afslutter min makeup med et fint lag af den bløde pudder, så holder det bare længere! Samtidig undgår jeg at se fedtet og svedig ud, hvilket er et must hen over sommeren – og også til enhver fest, hvor det altid bliver alt for varmt. Måske fordi jeg danser.