Vores kunder tester og anmelder
benecos Cleansing Milk - Aloe Vera

 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

benecos Cleansing Milk - Aloe Vera

 

Cleansing Milk fra benecos er et skånsomt renseprodukt til at fjerne make-up og andet snavs, som din hud har opsamlet i løbet af dagen.

Produktet er uden parabener, mineralske olier, som kan lukke hudens porer til, og kunstig konservering og farve. I stedet er rensemælken spækket med lækre olier og antioxidanten E-vitamin, der er kendt for sin effektive virkning mod frie radikaler, som forårsager for tidlig ældning af huden.

 

 

Rensemælken er let og forholdsvis tynd i konsistensen, og har en blomsteragtig duft. Til at fjerne make-up bruger jeg blot en lille klat, som jeg fordeler i ansigtet og på halsen. Jeg lader produktet sidde i ca. ½ minut, inden jeg fjerner det med et par vatrondeller. Det kræver lidt arbejde, at få min make-up af, men til gengæld virker min hud ren og blød, da jeg afsluttende vasker mit ansigt med vand. Jeg er især glad for at bruge produktet i badet efter træning til blot at fjerne sved og friske mit ansigt op. Her fordeler jeg bare produktet med fingrene og skyller af med vand.

Cleansing Milk er velegnet til dig, som føler, at din hud let udtørrer ved brug af rensegel eller andre sæbebaserede renseprodukter. Den nænsomt rensende og blødgørende virkning skyldes, at produktet er baseret på olier som bl.a. abrikoskerne-, solsikke og mandelolie samt aloe vera, der virker helende, fugtgivende samt bakteriedræbende.

Benecos Cleansing Milk er alt i alt et udmærket renseprodukt til dig, som ønsker et nænsomt produkt til en billig penge.

Se hele "Care-serien" fra benecos her!