Vores kunder tester og anmelder
benecos Face Fluid - Aloe Vera

 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

benecos Cleansing Milk - Aloe Vera

 

benecos Face Fluid er en ansigtscreme fra benecos’ nye plejeserie, som rummer et bredt udvalg af plejeprodukter til både ansigt og krop.

Ansigtscremen har en kraftig eksotisk duft, og virker ved første øjekast meget tynd, men det gør, at den er let at fordele. Den trænger hurtigt ind i huden, og min hud virker fugtet kort tid efter. Cremen er ikke særlig drøj i brug, da der skal bruges en forholdsvis stor mængde hver gang, men taget prisen i betragtning, synes jeg, at det er okay.

Ud over at indeholde aloe vera, som virker beroligende på huden, er der tilsat sød mandelolie, som giver huden fugt og gør den blød, samt en række ekstrakter fra gavnlige urter.

Disse er bl.a. morgenfrue og brændenælderod, der reducerer inflammation i huden og virker betændelseshæmmende, og hybenfrugt og rosmarinekstrakt. De to sidstnævnte har et højt indhold af henholdsvis C- og E-vitamin, hvilke begge fungerer som antioxidanter, der hjælper huden med at holde sig spændstig og elastisk.

Cremetuben har en praktisk størrelse og et sødt design, og det er tydeligt, at benecos har gjort sig umage for at skabe et produkt, der ligesom deres make-up ligger i den lave ende af prisklassen, men samtidig er et godt hverdagsprodukt.

Se hele "Care-serien" fra benecos her!