Vores kunder tester og anmelder
Burt's Bees naturlige produkter

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Burt's Bees test og anmeldelse

 

Så blev det igen tid til, at jeg skal teste nye produkter. Det er altid spændende at teste nogle nye lækre produkter.  Denne gang var blev det til en læbebalsam, en læbepomade og en bodylotion fra Burt's Bees. Det er stadig årstid til den slags produkter, da temperaturen stadig er kølig og huden og læberne har brug for ekstra pleje.

Burt's Bees læbebalsam

 


Læbebalsamen som jeg har testet er en bivoks læbepomade. Den er baseret på naturlige ingredienser, er uden bl.a. Parfumer og parabener og derudover indeholder den kokosnødde olie og solsikkeolie. Dens indpakning er en lille rund tin dåse, som man let kan have med i tasken eller i lommen. Selve læbepomaden har en god fast konsistens. Den er dejlig at påføre på læberne uden, at virke for fedtet - derimod virker den god fugtigende og blødgør læberne. Pepermynten er forfriskende og har en kølende effekt på læberne,  hvilket er super lækkert. Man får lyst til at påføre den igen og igen. 

Burt's Bees farvet læbebalsam

Læbepomaden fra Burt's Bees indeholder bivoks, shessmør og vitamin E, som virker nærende og fugtighedsgivende. Læbebalsamen har en pæn rød farve, som giver læberne et svagt rødligt skinnende skær. Duften er også rigtig sommerlig. Den svage røde farve passer godt til foråret og til hverdags brug, hvor man måske ikke ønsker, at have for meget farve på læberne. Den har en konsistens som er let at påføre, og dens holdbarhed er rimelig lang. 

Burt's Bees Body Lotion 

 

 

Bodylotionen er med aloe vera og kærnemælk, som er blødgørende for huden. Jeg har brugt bodylotionen efter jeg har været i bad, og jeg har mærket hvor meget fugt den tilfører til huden, og hvor blød den er blevet bagefter. Som det fremgår på rawmakeups hjemmeside kan man bruge bodylotionen dagligt alt efter behov. Det er en dejlig følelse, at ens hud bliver så blød som den gør, og så har den jo samtidig godt af at få fugt. 

 

  

Se alle produkter fra Burt's Bees her...