Køb deodoranter uden aluminium her! 

Info: Deodoranter og aluminium

Aluminium er et stof som kan være sundhedsskadelig for os mennesker, hvis vi får for meget af det ind i kroppen. Videnskabelige undersøgelser har vist, at for meget aluminium kan give skader på centralnervesystemet.

Deodorant uden aluminiumI vores moderne tid, er vi i konstant kontakt med aluminium. Det er i sølvpapir, gryder, fødevarer, vacciner, lægemidler og computeren er endda lavet af det. Vi er i konstant kontakt med det kemiske stof. Og nu viser det sig at mange af os faktisk smører det direkte på huden hver eneste dag.

En af de helt store syndere, når det kommer til aluminium, er nemlig antiperspirante deodoranter og sprays.

Tungmetaller optages i kroppen
Hver gang vi smører noget på huden – optages en stor del af det i blodbanen og føres med blodet rundt til alle kroppens celler. Derfor er det meget vigtigt at tænke over hvad vi vælger at påføre huden, for det vil lagre sig i cellerne på en måde som kan have uforudsigelige konsekvenser på både kort og langt sigt.

Aluminiumophobning kan på lang sigt påvirke hjernen og kædes også sammen med forskellige former for cancer og hormonforstyrrelser. 

For at undgå aluminium er det ikke nok at gå efter de ”rene” mærkningsordninger, som f.eks svanemærket. Her er der nemlig ingen krav til om produkterne må indeholde metallet. Derfor er man nødt til at være ekstra opmærksom når man vælger deodorant.

Vi må undgå det hvor vi kan
I den tid vi lever i i dag, påvirkes vi konstant af skadelige stoffer, og en stor del af dem kan vi ikke rigtigt undgå. Og netop derfor synes jeg det er rigtigt vigtigt at vi så vælger det fra når vi kan – f.eks ved at sørge for at de ting vi påfører direkte på huden er i orden og uden alt det kemiske og giftige.

Det var ud fra dette ønske at rawmakeup.dk opstod, og det er af samme grund vi nu har samlet et lækkert og velduftende udvalg af rene, naturlige deodoranter og sprays – uden aluminium og deslige.

Skift den gamle deodorant ud og find din nye blandt deodoranterne fra Weleda, BcomBio og Dr. Organic. 

Deodorant uden aluminium