Vores kunder tester og anmelder
Figs & Rouge Rambling Rose Balm


 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Figs & Rouge

Figs & Rouge har skabt en række økologisk certificerede balms i fine og feminine æsker, der kan meget mere end bare at fugte læberne, og jeg er vild med dem.

Den, som jeg her har testet, kommer i en smuk og nostalgisk æske, der får et lille smil frem på mine læber, hver gang jeg finder den frem. Den er uden kunstige farve- og duftstoffer, er klar i farven, let i konsistensen, og har en skøn, frisk duft af roser. Duften stammer fra naturlige, æstetiske olier og er ganske diskret, hvilket for mig er et stort plus, når den bruges på læberne, og man derfor undgår en parfumeret smag i munden. Den trænger hurtigt ind i huden, og efterlader mine læber bløde og fugtede.

Et kig på ingredienslisten viser, at den er spækket med lækre, naturlige ingredienser, som bl.a. kakao- og sheasmør, der virker fugtgivende, rosen geranium olie, der især er kendt for sine beroligende og helende egenskaber samt hørfrøekstrakt. Sidstnævnte er med sit høje indhold af gavnlige aminosyrer god for tør og sart hud, der har brug for lidt ekstra pleje. Jeg har derfor også testet balm’en på mine tørre albuer, samt brugt den som maske på hænder og fødder hen over natten, og må sige, at der her er tale om et lækkert produkt, som kan bruges til lidt af hvert.

Figs & Rouge Rambling Rose Balm

 

Når jeg skal vælge en balm, går jeg altid efter en, som ud over at være fri for parabener, heller ikke indeholder petroleum eller andre mineralske olier, der ikke trænger ind i huden, men blot ligger sig som et lag oven på huden, og derfor hindrer huden i at ånde. Figs & Rouge Balm er fri for disse, og det mærkes tydeligt. Der er her tale om et kvalitetsprodukt både hvad angår ingredienser, virkning og design.

Se alle de forskellige Figs & Rouge balms her.