Vores kunder tester og anmelder
Lavera makeup produkter

Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Lavera makeup AnmeldelseLavera Trend Sensitiv Soft Eyeliner Black 01
Denne eyeliner fra Lavera har en intens sort farve og er særdeles blød af en blyant-eyeliner at være.  Dette gør, at den er nem at påføre og ikke gnider øjenområdet, men blot kører let hen over huden. Et stort plus er, at denne eyeliner er særdeles let at tone ud og derfor er virkelig velegnet til at lave smokey eyes.Eyelineren indeholder ingen parabener og er vegansk, hvilket betyder, at produktet ikke indeholder ingredienser fra dyr eller er testet på dyr. Dertil indeholder produktet en række planteolier som jojoba-olie, der er kendt for sine fugtgivende egenskaber, samt canola-olie, der virker beroligende på huden. Jeg er vild med, at eyelineren indeholder planteolier, og synes, at det er tydeligt at mærke, at der er tænkt over, at eyelineren hverken skal irritere eller udtørre huden omkring øjnene. Eyelinerens bløde konsistens gør, at man skal være lidt forsigtig, når man spidser den, og være opmærksom på, at der hurtigt kommer meget farve på huden, men det betyder samtidig, at den er drøj i brug og føles blød ved påføring. Den holder rigtig godt, og kan bruges både langs den øverste vippekant og den våde kant under øjet, hvilket gør det let at skabe et intenst look. Jeg er fan!  


Lavera Trend Sensitiv Intense Volumizing Mascara
Denne mascara lover godt med fylde, og det giver den virkelig, hvilket begejstrer mig og mine lange, men ikke så tætte vipper. Dertil giver den også en smule længde og et skinnende sort look. Jeg er begejstret for den store, fyldige børste, som ved første øjekast virker enorm, men som er overraskende let at påføre mascaraen med. Mascaraen virker en smule olieret, men tørrer hurtigt, så det er let at nå at påføre to lag (se fotoet), selvom jeg første testdag har en travl morgen.

Mascaraen består udelukkende af vegetabilske ingredienser, er fri for parabener, syntetiske konserveringsmidler og er af det tyske forbrugermagasin ÖKO-TEST blevet bedømt som særdeles god. Mascaraen har en dejlig frisk citrusduft, som stammer fra naturlige æteriske olier, og indeholder økologisk jojoba-voks, der er med til at sikre, at mascaraen giver vipperne en fyldig struktur.
Jeg bliver en smule mørk under øjnene i løbet af dagen, men det er let at fjerne med et par fingerstrøg, og mine vipper holder til min store glæde volumen hele dagen. Mascaraen er god at holde på, let at påføre og designet udstråler på alle måder kvalitet.