Vores kunder tester og anmelder
Lavera Care og Style Gel

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

Care og Style Gel fra Lavera

 

Jeg er ikke den, der har stået forrest i køen, da der blev delt øjenvipper ud, så denne lækre, økologiske gel fra Lavera falder i den grad i god jord. For den virker!

Efter at have brugt gelen regelmæssigt oplever jeg, at mine øjenvipper er mere medgørlige, når jeg påfører mascara. Det er blevet nemmere at få vipperne til at se fyldige ud, og de sætter sig ikke på kryds og tværs, som de plejer at gøre.

Gelen kan også med fordel bruges på brynene, og efterfølgende kan de styles med børsten.

Laveras Care og Style Gel er et must, hvis du både vil have dine øjne til at se godt ud og også spare tid på processen. Gelen gør det nemt at påføre mascara, og med børsten kan du hurtigt få rettet brynene ind.

Ud over en god omgang selvforkælelse byder Lavera på en masse god råvarer, hvoraf langt de fleste er økologiske. Der er hverken parfumer eller parabener i, for det er urter og æteriske olier, som leverer duften. Endnu et plus er, at Laveras produkter ikke er testet på dyr.

Tip:
Jeg har ind i mellem påført den om aftenen, så den får lov til at arbejde på mine vipper og bryn hele natten. Forestil dig, hvor sjældent vi egentlig plejer vores øjne på dén måde. Med gelen fra Lavera er det ualmindeligt nemt og til en rigtig god pris.

Se alle vores Lavera makeupprodukter her!