makeup og graviditet

Når man er gravid bliver man helt automatisk mere optaget af at tage vare på sig selv, sin krop og det lille nye vidunder der vokser derinde. 

Heldigvis er er der flere og flere kvinder der er opmærksomme på at det ikke kun er det vi spiser der påvirker barnet, men at der også kan gemme sig skadelige ting og sager i de skønheds – og plejeprodukter som vi elsker at bruge. 

Skønhedsprodukterne er særligt vigtige at være opmærksom på da det er en gruppe produkter som ofte påføres den sarte ansigtshud, som f.eks. fugtighedscreme og makeup, og der sidder det så i mange timer og trænger i løbet af dagen helt eller delvist ind i huden. En del af det som vi påfører huden vil unægtelig trænge ind og finde vej til blodbanerne der transporterer det rundt i kroppen og på den måde kan det ufødte barn ikke undgå at blive påvirket af det i større eller mindre grad. 

 

 

Strækmærke Olie

Derfor er makeup og skønhedsprodukter et meget vigtigt område at være opmærksom på når man bliver gravid og videre frem. Konventionelle produkter kan indeholde utrolige mængder kedelig kemi som kan være skadelig, ikke kun for dig, men også for dit ufødte barn og for verden omkring dig. Vær derfor omhyggelig når du vælger produkter under din graviditet – heldigvis bliver udvalget større og større og man kan sagtens forkæle sig selv og se lækker ud samtidig med at man er gravid! 

Og forkæles det skal man når man er gravid. Plej endelig kroppen med lækre olier og cremer der får dig til at føle dig godt tilpas og som styrker huden og holder den elastisk og smidig imens det hele vokser og værker. 

 

 

 

 

Burt's Bees

Jeg kan varmt anbefale Stretch Mark Massage Oil der er baseret på mandelolie og har en behagelig og mild duft. Olien forebygger strækmærker under graviditeten og forbedrer hudens spændstighed gennem regelmæssig massage. Ellers erhybenkerneolie også en fremragende forebygger af strækmærker og belastet hud.

 

 

 

 

 

 

Trilogy

 

Hybenkerneolien fra Trilogy er certificeret økologisk og reducerer strækmærker med op til 43 procent.Derudover har Burt’s Bees udviklet en lækker plejeserie specielt til gravide med blandt andet nærende mavecreme, opfriskende fod – og bencreme og selvfølgelig blødgørende kropsolier. 

Så forkæl dig selv under graviditeten, men husk at gå efter de produkter der er uden kedelig kemi – for din skyld og for dit barns.

 //Cecilie