Vores kunder tester og anmelder
Lily Lolo Natural Mascara

 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Lily Lolo Mascara

 

Jeg har haft den store fornøjelse at teste denne FANTASTISKE veganske mineral-mascara i farven BLACK fra Lily Lolo.

Mascara’en har en dyb sort farve og en fyldig konsistens, der gør, at den smyger sig om mine vipper og giver dem max fylde. Mascara’en er perfekt for dig, som ønsker at markere dine øjne og/eller bygge et dramatisk look op.

Lily Lolo’s mascara kommer i en stilren tube og påføres med en klassisk smal mascarabørste, der gør det let at komme helt ind til vippernes rødder og få mascara på vipperne i den inderste øjenkrog. Allerede ved første strøg ses et tydeligt resultat, så for mig er det ikke nødvendigt at bære mere end et lag til dagligt. Og så bliver den på mine vipper hele dagen.

Mascara’en indeholder ikke parfume, æteriske olier, syntetiske farvestoffer, alkohol, parabener, mineralske olier, silikone eller hormonforstyrrende stoffer. Du kan derfor bruge den som gravid, ammende, eller hvis du som mig ønsker at undgå problematiske ingredienser i din øjenmake-up.

Jeg er vild med den, og det er ikke uden grund, at denne mascara i 2015 blev vinder ved Natural Health International Beauty Award. Bare se på billedet, hvor jeg kun har ét lag mascara på. Dette er på alle måder et eksklusivt produkt og min nye yndlingsmascara.

Se hele Lily Lolo makeup-serien her! 

Lily Lolo Mascara