Det er smukt at være gravid. Og det er dejligt at kunne understrege den skønhed med makeup. 

Det er blandt andet det som jeg har forsøgt med Rawmakeup; at skabe en webshop hvor du trygt og roligt kan vælge mellem rene og naturlige makeupprodukter uden at skulle bekymre dig.

 

Makeup og Graviditet

Øget opmærksomhed

Hvis du er gravid, allergiker, ammende, astmatiker eller blot sensitiv er det særligt vigtigt at være opmærksom på de ting som din hud kommer i direkte kontakt med. Dette indebærer f.eks makeup, cremer, plejeprodukter mm.

Og især gravide og ammende kvinder er en særlig gruppe fordi de befinder sig i en fysisk sårbar situation hvor et andet lille menneske er afhængig af dem. Og det gælder på alle punkter, de enten nyder godt af, eller lider under den måde som moderen lever på og har levet på.

Der kan være mange ting der skal reflekteres over mht. levevis og vaner og et særligt vigtigt punkt er at du så vidt muligt undgår kosmetiske og plejende produkter der indeholder giftige kemikalier.

 

Den øgede følsomhed i foster- og spædbarnsperioden betyder nemlig, at gravide og ammende udgør en særlig risikogruppe i forhold til påvirkninger fra kemikalier. De stoffer, som moderen udsættes for, bliver fostret også udsat for. Ligesom nogle stoffer kan gå over i mælken, hvormed barnet også udsættes når det ammes.

Hos Rawmakeup fører vi kun de mest rene og sunde makeupprodukter der findes på markedet og derfor fører vi kun produkter som ikke indeholder hverken hormonforstyrrende parabener, kunstige farve eller duftstoffer, syntetiske parfumer eller allergifremkaldende ingredienser.

Neglelak

Et giftigt stof som gravide ofte får besked på at tage sig i agt for er indholdsstoffet formaldehyd der er et kendt allergifremkaldende stof. Formaldehyd findes i næsten alle konventionelle neglelakserier.

Men vores vandbaserede neglelakserier fra Acquarella og Honeybee Gardens er fuldstændigt fri for formaldehyd, toulene, acetone og alle de giftige kemikaler som ellers findes i neglelak og du kan derfor med god samvittighed bruge dem – også hvis du f.eks er gravid eller ammer.

Gravid og Neglelak

 

Og hvis du har en datter som nogle gange bliver misundelig på mors farverige negle kan du sagtens lade hende få del i glæderne da Acquarella og Honeybee Gardens vandbaserede neglelakker er fuldstændigt ufarlige.

Så hvis du er gravid, men det gælder egentlig også alle andre som ønsker at passe på sig selv, hinanden og miljøet – så vær opmærksom og brug kun rene og sunde makeupprodukter.

Dem kan du så til gengæld også virkelig nyde med god samvittighed og gå sommeren i møde med en masse smukke farver.

Se f.eks de mere end 30 vidunderlige neglelakker fra Acquarella her!

God Weekend Cecilie