Vores kunder tester og anmelder
Mirenesse Mascara

Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Mirenesse

 

Hemmeligheden bag lange og buede vipper er bivoks

Jeg har i den forløbne uge testet Mirenesse Secret Weapon 24Hr Mascara i sort, og må indrømme, at den strøg direkte til tops på min liste over favoritmascaraer. Den lægger sig i fine lag omkring hver enkelt øjenvippe, hvilket får mine vipper til at se utroligt lange og fyldige ud, og den blev trofast på mine vipper under en cykeltur i regnvejr og en omgang i fitnesscentret helt uden at løbe det mindste. Jeg er begejstret.

Mirenesse mascaraen adskiller sig fra andre mascaraer ved at være baseret på økologisk bivoks, der plejer vipperne, samtidig med at det fra naturens side er vandskydende. Indholdet af bivoks fornemmes i mascaraens let fedtede konsistens, der sammen med børstens smalle form gør den let at fordele i den rette mængde, uden at den klumper, og samtidig gør det enkelt at forme vipperne, så de buer. Især er børstens spidse ende rigtig god til at nå de mindste vipper i øjenkrogen, så alle øjenvipperne får farve. 

Efter påføring af mascaraen virker mine vipper en smule våde, men efter et par minutter er mascaraen helt tør, og jeg oplever til min store glæde, at den slet ikke drysser selv efter en lang dag. Da jeg fra naturens side af har lange, men ikke så tætte vipper, går jeg efter en mascara, der giver fylde, og det gør denne virkelig. Som oftest påfører jeg flere lag, men med denne mascara er et enkelt lag nok til at give godt med fylde til mit hverdagslook, da der dannes et intenst sort rør af voks omkring hver enkelt vippe. Hvis man vil påføre flere lag, er det lettest at gøre, mens det forrige lag stadig er vådt, og det giver et virkeligt flot og dramatisk look.

Mirenesse Mascara er fri for alkohol, parfume, parabener, farvestoffer samt nikkel, og kan blot fjernes ved at tage lidt lunkent vand på fingerspidserne og køre dem hen over vipperne. Mascaraen glider lige så let af i små voksrør, og man undgår således at gnide på den sarte hud omkring øjnene, og eventuelt komme til at irritere øjenområdet, hvilket er et kæmpe plus ved denne mascara. Jeg er vild med både det ydre unikke design, der gør mascaraen smuk at se på og rar at holde om, og dens gode indhold.