Vores kunder tester og anmelder
Nvey Eco øko makeup produkter

Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Nvey Eco Primer

Denne primer fra Nvey Eco er 100% øko-certificeret og absolut mit nye favoritprodukt. Jeg har tidligere blot brugt en fugtgivende ansigtscreme under min makeup, men nu forstår jeg, hvad en god primer kan. Den får min ansigtshud til at se flottere og glattere ud, og får samtidig min mineral foundation til at holde længere.


Ideen med at bruge en primer er, at den virker udglattende på hudens rynker og små linjer, så huden fremstår mere ensartet, og samtidig gør huden klar til makeup. Derfor bruges en primer efter ansigtscreme, men inden foundation, og det er altid en god ide at give ansigtscremen et par minutter til at trænge ind i huden, før primeren påføres. 


Nvey Eco Primer+ minder både i farve og konsistens om en let ansigtscreme. Den har en neutral duft, er let at fordele og trænger meget hurtigt ind i huden. Har du som mig i perioder problemer med, at din hud virker tør eller irriteret, så hjælper Nvey Eco primeren med sit indhold af økologisk sheasmør og udtræk fra karanjafrø med ekstra fugt og blødhed. Primeren er parabenefri og indeholder ikke som en del andre primere mineralske olier, som kan tilstoppe dine porer. 

Nvey Eco Primer

Nvey Eco var indtil for nylig et ukendt mærke for mig, men primeren er bestemt ikke det sidste produkt fra dette mærke, som jeg skal have fingrene i. Nvey Eco har siden 2005 været et af de førende makeupmærker inden for økologisk makeup, og har vundet et hav af priser for kvaliteten af deres produkter. Filosofien bag mærket er at forene økologisk og miljøvenlig hudpleje med aller højeste kvalitet, hvilket har resulteret i, at Nvey Eco i dag bruges af professionelle makeupartister.

Denne professionelle primer er en nyhed fra Nvey Eco i 2015, og jeg er vild med den. Mens jeg nyder at forkæle mit ansigt med denne økologiske primer, vil jeg tilslutte mig Nvey Eco’s