Hos rawmakeup har vi et mærke der på en helt særlig måde skiller sig ud fra de øvrige mærker og det er Organiqs. Organiqs er unikt fordi det som det eneste brand er fra Danmark.


Organiqs makeup

 

Se alle Organiqs produkterne her...

Jeg synes det er helt forrygende med en lækker, økologisk makeupserie som oven i købet er dansk. 
Organiqs holder sig til det helt enkle, serien er ikke en overdådig serie med utallige farvemuligheder, men Organiqs har derimod et smukt, stilsikkert og simpelt udvalg af de mest basale makeup produkter. 

De fleste af produkterne findes i to eller tre farvenuancer der passer perfekt til variationerne i de danske og nordiske hydtyper.Organiqs makeup serien er produceret med lækre naturlige ingredienser og den økologiske og miljøbevidste tankegang skinner også igennem i produkternes og emballagens design som er holdt i et lidt råt og natur-agtigt udtryk med træ og genbrugspap. 

Organiqs makeup

 

 

Mine egne favoritter fra Organiqs makeup serien er den økologiske Face Powder med jojoba olie og bambus silke. Den er helt fantastisk som solskinspudder og når man lige trænger til at se lidt sommerlig ud.

 

 

 

 

 

 

 

Organiqs makeup

 

 

En anden favorit er den bløde concealer blyant der lynhurtigt dækker mærke rander under øjne og små pigmentfejl i huden uden at udtørre – så skønt! 

 

 

 

 

 

I Organiqs makeup serie finder du nogle af de bedste basis-produkter og så er de endda produceret med omtanke for natur og miljø og uden skadelige ingredienser – noget af det jeg går allermest op i når jeg vælger produkter.

Se alle Organiqs produkterne her...

 //Cecilie, rawmakeup