Vores kunder tester og anmelder
Scotch Naturals vandbaseret neglelak


 Af: Fie Cecilie, kunde og ekstern produkttester. 

Scotch Naturals

Scotch Naturals er vandbaserede neglelakker af høj kvalitet, der findes i en række lækre farver, hvoraf jeg har haft den store fornøjelse af at teste i farven Smokey Martini, som er en skøn mørkegrå farve. 

Hvor konventionelle neglelakker ofte har en skarp lugt, som bliver hængende i luften og ved neglene efter lakering, har Scotch Naturals blot en ganske svag lugt af maling, der hverken hænger i luften eller ved neglene. Lakkens konsistens er en smule tyndere end konventionelle lakker, men er let at påføre, tørrer forholdsvis hurtigt og dækker neglen helt og flot efter 2 lag.

Idéen bag Scotch Naturals var at skabe en miljøvenlig neglelak, der ikke indeholdt sundhedsskadelige stoffer, men udelukkende naturbaserede ingredienser, som er bionedbrydelige. Hovedingredienser er derfor castorolie, der udvindes af plantefrø, shellak, som fremstilles af sekret fra skjoldlus og alkohol. Neglelakkerne er uden phthalater, parabener og parfume. Dertil indeholder lakken ikke, som de fleste konventionelle lakker, tungmetaller, acetone samt formaldehyd og det organiske opløsningsmiddel toluen, der begge kan virke allergifremkalde og lokalirriterende for hud og øjne.

Jeg er vild med idéen om en giftfri neglelak, der hverken er til skade for mig eller naturen, og som ikke får hele stuen til at lugte af acetone. Neglelakkens holdbarhed er begrænset, men kan evt. forlænges ved brug af en Top Coat oven på lakken. Taget i betragtning af alle de sundhedsskadelige stoffer, som man kan undgå, men samtidigt have fine og festlige negle, så er det helt fint med mig, at jeg skal friske mine negle op lidt oftere end ved miljøbelastende, konventionelle neglelakker. 

Scotch Naturals

Scotch Naturals Polish Remover Neglelakfjerner 
Scotch Naturals neglelakfjerner er i en fin glasflaske med en spraypumpe, har en frisk duft og virker modsat mange andre neglelakfjernere ikke udtørrende på negl og neglebånd. Spraypumpen gør det let at dosere mængden på en vatrondel, og man kan med fordel gnide neglede med neglelakfjerneren og lade dette sidde i 1 minut, inden neglelakken  gnides af.

Scotch Naturals neglelakfjerner indeholder ikke acetone, der kan virke udtørrende, eller andre skadelige opløsningsmidler. Et kæmpe plus ved denne neglelakfjerner er, at den ud over at fjerne vandbaserede neglelakker som dem fra Scotch Naturals, ligeledes kan bruges til at fjerne andre neglelaktyper af den mere skånsomme slags som eksempelvis neglelakker fra mærkerne Sparituals og Benecos.

Overordnet set er der tale om en god og skånsom neglelakfjerner, der især tiltaler mig med sin brede anvendelighed og æstetiske design.

 

Scotch Naturals