Vores kunder tester og anmelder
Sparitual neglelak

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

Sparitual

 

 

Sparitual vegansk neglelak

Hvis du aldrig vil gå galt i byen, når det kommer til neglelak, så prøv SpaRituals magiske små flasker!Holdbarheden er sammenlignet med andre neglelakker rigtig god, og der er et væld af magiske flydende farver at vælge i mellem.


Og så koster de (næsten) ingenting! Du kan derfor nemt købe et lille lager af forskellige lakker, så du altid har en farve til lejligheden.

Derudover er SpaRitual-lakkerne veganske og indeholder derfor ingen kemikalier eller andre farlige stoffer, som skader både dig og naturen. Så udover at skåne pengepungen giver SpaRitual også masser af god samvittighed.


 

Up at Noon – pink

Når du trænger til at give den gas til fest, er Up at Noon en sikker vinder. Den skrappe farve skinner flot igennem og kan peppe ethvert outfit stilfuldt op.

 

 

 
 

 

Idyllic – rosa

Idyllic er perfekt til hverdag eller til den mere dæmpede stil. Jeg bruger den ofte i hverdagen, da det slet ikke kan ses, hvis man lakken får en lille skramme.

 

 

 

Star Gazer – lilla
 

Her er mit bud på en farve, der gør det rigtig godt, hvis du har brug for lidt ekstra til den klassiske stil. Brug denne lækre farve, der har et strejf af perlemor, og gem dit sædvanlige smykke til en anden dag – så ser du ikke ud, som du plejer. Det er nemt og billigt!


 

Som mor er det også betryggende at bruge neglelak fra SpaRitual. Jeg sidder ofte med fingre i maden, som skal proppes ind i skuffen på den lille. Med SpaRituals lakker kan jeg være pyntet uden bekymringer.

OBS! Hav altid god tid, når du tager neglelak på. Da der ikke er nogen stoffer i, som gør, at lakken tørrer ekstra hurtigt, tager det en halv times tid, hvis du vil have et godt resultat.

Så gør det fx, mens du ser tv. Bliv ikke skræmt, når du har lagt første lag på, og lakken ser gennemsigtig ud. Fem-syv minutter efter det første lag er lagt, påfører du andet lag. Det skal nu have god tid til at tørre. Hvis du synes, der er behov for det – og du har tid til det – så giv den evt. et ekstra lag. Tørretiden forlænges, men med tre lag giver det et lækkert resultat og ikke mindst en god holdbarhed.

Husk også neglelakfjerner fra SpaRitual, så du nemt og hurtigt kan skifte stil. Den er selvfølgelig også vegansk!

 Se alle neglelak nuancerne her!

Korrekt opbevaring af neglelak
Det er en gammel skrøne, at neglelak skal opbevares i køleskab for at holde sig. Neglelak er ikke formuleret til at opholde sig i kolde temperaturer som i et køleskab. Neglelak skal opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Hvis lakken bliver tyk med tiden, kan den fortyndes lidt med en dråbe neglelakfjerner.

TIP: Sørg for at holde gevindet i lakken ren for neglelakrester, så udtørrer din neglelak ikke.
Kilde: Fagbladet Kosmetik