Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Trilogy Rosehip anmeldelse

15/02/2015

Vores kunder tester og anmelder
Trilogy Rosehip Oil

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.
 

Trilogy Rosehip Oil

 

 

* Strækmærker angives at forekomme hos op til 90 % af alle gravide kvinder hen mod slutningen af graviditeten. Strækmærker er hyppigere blandt yngre kvinder, blandt kvinder der bærer tvillingegraviditet, har meget fostervand og overvægtige kvinder. Ikke-hvide og kvinder med tidligere opståede strækmærker på bryst eller lår, eller som har en tendens til strækmærker i familien, har også øget risiko.
Kilde: www.sundhed.dk.

 

Wow! Så simpelt kan den økologiske hybenkerneolie fra Trilogy beskrives. Efter en graviditet der ikke kun var hård ved kroppen men også efterlod en hel del strækmærker, var jeg panisk ved tanken om nogensinde at vise mig i bikini igen.

Selvom strækmærker på ingen måde er unormalt som følge af graviditet*, kan vi alle vist blive enige om, at de i hvert fald ikke pynter. Og da mine stadig lignede noget, der var brændt fast, fem måneder efter fødslen, var jeg ved at blive utålmodig. Hvornår i alverden ville de dog begynde at aftage i farven? Derfor kom Trilogys økologiske hybenkerneolie som sendt fra himlen.

Jeg påførte olien på ren og tør hud hver morgen og aften i en uge. Resultatet var utroligt! På blot syv dage falmede strækmærkerne kraftigt.

Jeg vil dog understrege, at jeg brugte væsentligt mere olie end de anbefalede 2-3 dråber. Men jeg vurderede, at det behandlingskrævede område var for stort til at kunne nøjes med dét, så i stedet brugte jeg 10-12 dråber til at dække området fra den ene side til den anden hen over maven.

Trilogys hybenkerneolie er økologisk og derfor god for både naturen, dig og samvittigheden, og ligesom alle andre af Trilogys produkter er den heller ikke testet på dyr. Som ansvarsbevidst forbruger kan du derfor roligt anskaffe dig den lille mirakelmager, hvis også du døjer med generende strækmærker.

Men, men, men – nu er det ikke kun strækmærker, som hybenkerneolien kan forbedre. Der bliver også tryllet med hudens elasticitet og fasthed, hvilket jeg også har kunnet mærke efter at have tabt mig 9 kg på tre måneder.

Alt i alt er Trilogys økologiske hybenkerneolie et produkt, som jeg uden tøven vil anbefale. Og det er ikke på grund af de mange priser, den har vundet, eller de kliniske studier, der fortæller, at den virker. Det er, fordi jeg har set og mærket på egen krop, hvilken formidabel effekt den har. Og så endda på kun syv dage! 

Herunder er før og efter billeder. 
I de kommende uger og måneder vil vi poste flere billeder.

  

   

 

 

Oprettet i Anmeldelser af

Trine