Vores kunder tester og anmelder
Unique økologisk hårspray

Af: Trine, kunde og ekstern produkttester.

Unique økologisk hårspray

 

En sand mirakelmager i hverdagen, eller når det skal gå lidt stærkt.

Ind i mellem kommer jeg til at snooze min alarm en gang for meget, og så mangler jeg altså nogle minutter i den anden ende. Derfor er der ikke altid tid til at føntørre mit hår, så det bliver 100 % tørt, og så er det dejligt at have Uniques øko-spray ved hånden.

Jeg sprayer en lille smule i håret, mens det er helt vådt. Herefter kommer jeg krøllecreme i, og så føntørrer jeg håret, så det kun er lettere fugtigt. Jeg har meget kraftigt hår, og der skal helst ikke være for meget vand i, inden jeg går ud af døren, for så ender jeg med en klasket frisure.

 

Efter en hurtig omgang føn sprayer jeg en god portion (ca. 10-12 sprøjt) i de lange lokker, så de stadig er godt fugtige. Jeg roder rundt og lader krøllerne lufttørrer – de sidder perfekt!

Jeg bruger sprayen hver dag, da den er med til at pleje og fugte mit hår. Det er vigtigt for en hårtype som min, da jeg har tendens til tørt hår. Og det er lækkert, at jeg kan bruge den med god samvittighed – for den indeholder ikke kemi, parfume eller andre ting, som kan genere kroppen eller bringe den i ubalance.

Sammen med en skøn krøllecreme kan Unique økologisk hårspray få mit hår til at se sådan her ud!

Unique økologisk hårspray

.