Hopscotch Kids

Børne Neglelakserien fra Hopscotch Kids er intet mindre end genial synes jeg. Det er en vandbaseret og fuldstændigt kemi-fri serie specielt udviklet til børn og barnlige sjæle – farverne er nemlig så fine at de kan svære at stå for selvom man er blevet voksen:) 

Neglelakkerne fra Hopscotch Kids er fri for alle de skadelige ingredienser der findes i almindelig neglelak. De er lavet uden opløsningsmidler og har derfor ikke den kraftige, harske lugt af kemikalier som konventionel lak. 

Serien er helt fri for parabener, ftalater, toxiner, ethyl acetate, acetone, butyl acetate, nitrocellulose, acetone, alkohol eller tungmetaller.Alt sammen noget som man desværre ikke kan undgå hvis man bruger konventionel neglelak og kosmetik. 

Hopscotch Kids

Hopscotch er udviklet i USA af Ginny Cardenas, en mor til tre dejlige børn. Hendes frustration over det høje indhold af giftstoffer i kosmetik og neglelak, og over at hendes små piger elskede neglelak, men ikke måtte bruge mors voksen-neglelak, fik Ginny til at udvikle de fantastiske børnesikre lakker. 

Kids-serien består af forskellige farvestrålende nuancer i børnesikre flasker. Den tilhørende fjerner er hovedsageligt lavet på soja og er ligeledes uden farlig kemi. Så man kan roligt lade sine børn lege med de mange farver uden at bekymre sig om allergiske reaktioner og irritation. 

Vi anbefaler at du hjælper dit barn med neglelakken og altid holder øje med at børnene bruger produkterne rigtigt. 

//Cecilie