Vores kunder tester og anmelder
Weleda skønhedsprodukter

Af: Isabella Kjærsgaard, kunde og ekstern produkttester.

Weleda Test

Weleda Skin food – den uundværlige universal creme. Weleda skinfood er en universal creme, som er blevet produceret siden 1926 – med samme indhold som i dag.

Den er uden parabener, syntetiske farve – eller duftstoffer, og så er den ikke testet på dyr.

Den er perfekt til det danske sommervejr, da det skifter mellem varme og kulde, og der kan resultere i fx nogle tørre hænder – hvilket er sket for mig. Hvis man ikke døjer med tørre hænder her om sommeren, er den også god til bare at give ekstra fugt til hænderne, albuerne, fødderne, eller hvor man vælger at påføre det.

Cremen er god til både sart, tør og irriteret hud. Jeg har selv mærket på tør hud, hvor hurtigt der sker en forskel, når cremen bliver påført på huden.

Welada skin food består af en plejende basis af stedmoderblomster, kamille og morgenfrue – og derfor har cremen også en dejlig frisk duft. Blomsterne gør, at cremen virker både beroligende og kløestillende på huden.

Når weleda cremen bliver påført på huden, giver det hurtigt nogle dejlige bløde og fugtige hænder.

Når cremen lige er påført, kan hænderne virke noget fedtet/olieret ud. Men efter en 10-15 minutter, når cremen har fået lov til han trænge ordentlig ind i huden, er de ikke længere fedtet, men derimod bløde.

Det er en creme som kan bruges flere steder på kroppen. Hvis du vil give dine fødder eller albuer noget ekstra omsorg, er cremen også rigtig god til disse steder, som også resulterer i bløde albuer og fødder. Cremen kan anvendes efter behov, og hvor du selv ønsker det.