Weleda
Et af mine personlige yndlingsmærker hos rawmakeup er Weleda. Det er nogle af de plejeprodukter jeg har kendt i længst tid og jeg kun huske at blive smurt ind i velduftende Weleda olier som barn. 

Weleda Body Wash

Weleda er et af de mest seriøse brands på verdensmarkedet når det kommer til bæredygtighed og naturlig hudpleje. Og så er det de færreste der kan konkurrere med så smukt et grafisk udtryk. 

 Weleda har produceret 100 % naturlige produkter i mere end 90 år og arbejder efter nogle strenge retningslinjer for hvad produkterne skal leve op til. Weleda har f.eks. forpligtet sig til altid at bruge råmaterialer der er udvundet på en miljøvenlig måde og som kommer fra biodynamiske jordbrug. Derudover er Weleda en klima-neutral virksomhed der udelukkende bruger 100 % naturlige og rene ingredienser. 

Weleda har et imponerende sortiment af fantastiske plejeprodukter og nogle af de produkter jeg elsker allermest er serien af Creamy Body Wash. Alle varianterne er lækre. Især Lavendel og Vild Rose er gode for en afslappende aromatisk bad efter en lang dag.

Weledas Everon læbepomade har jeg brugt i snart 10 år og er altid i min taske. 

Weleda

Min absolut Weleda-yngling er bodyolien med Wild Rose. Duften er simpelthen himmelsk og den er vidunderlig at smøre sig ind i efter det daglige bad. Olien findes i mange udgaver der enten virker opfriskende, beroligende, foryngende, balancerende – alt efter hvad man har brug for. 

Form mig er Weleda et helt unikt brand der er baseret på ansvar, kærlighed og respekt for både menneske og natur. De samme standarder vi arbejder ud fra når vi udvælger brands til rawmakeup.

Se alle Weleda produkterne her... 

// Cecilie, rawmakeup