Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Divaderme Natural Fiber Wings Mascara - Black

9 ml.


- Eksklusiv fiber mascara
- Ekstra længde og volume
- 100 % naturlige fibre


 

219,00 DKK

Fragt 39,-
Med GLS

Fri fragt
v. køb over 599,-

Levering:
1-2 dage

Fuld returret
Pengene tilbage

Beskrivelse

Detaljer

Denne lækre mascara fra Divaderme er en fibermascara, der indeholder plejende argan olie.

Bygger effektivt øjenvipperne op, og giver et intens og dramatisk resultat. Tilfører en eksklusiv fylde og masser af længde til vipperne.

Indeholder tusindvis af små fibre, som er beriget med arganolie. FIbrene lægger sig naturligt på vipperne og skaber længde og fylde.

Mascaraen er beriget med panthenol, kokos og rosmarinekstrakt, der er styrkende for vipperne og som tilfører fugt og næring, så øjenvipperne hele tiden er velplejede og beskyttede.

Bruges evt sammen med Divadermes Lash Extender for ekstra lange og dramtiske vipper.

Mascaraen har en klassisk børste, som er nem at anvende. Drysser ikke.

Er let at fjerne, som en almindelig mascara, skal blot fjernes med makeupfjerner.

For at vedligeholde Divaderme Fiberwings Mascaraen kan man sørge for altid at trække børsten forsigtigt op af flasken og sætte den helt på plads efter brug. Fiberwings kan anvendes flere gange i løbet i dagen uden at vipperne bliver stive og hårde. Vipperne forbliver bløde og smidige at se på.

Ingredienser

Fuld ingrediensliste:

  • Cellulose, Cera Alba, Cynara Scolymus Leaf Extract, Copernicia Cerifera Wax, Cocos Nucifera Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Kaolin, Urtica Dioica Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Keratin, Xanthan Gum, Glycerin.

Tips

Mascara makeup tips:

1. For at undgå at få mascara på huden, kan du holde et visitkort eller lign. imellem huden og vippen, mens du påfører mascaraen.

2. Hvis du ved et uheld får mascara på huden, så vent til det er fuldstændigt tørret, så kan du let kradse eller skrubbe det af din hud i små flager.

3. Hvis du har tværet mascara ud på dine øjenlåg eller på huden under dine nederste vipper, er det svært at fjerne det med fingrene uden at tvære det meste af mascaraen på vipperne væk. Brug i stedet en vatpind fugtet med makeupfjerner eller varmt vand til at fjerne mascaraen uden at røre dine vipper

Måske vil du også være interesseret i disse produkter?