Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Divaderme Natural Lash Extender - Black

9 ml.


- Øjeblikkeligt lange øjenvipper
- Naturlig fiberbehandling
- Dramatisk og smukt look


 

259,00 DKK

Fragt 39,-
Med GLS

Fri fragt
v. køb over 599,-

Levering:
1-2 dage

Fuld returret
Pengene tilbage

Beskrivelse

Detaljer

 Naturlig fiberbehandling, der med en kombination af Argan olier og naturlige cellulose fibrer skaber de smukkeste og længste vipper med et enkelt strøg.

Divadermes Lash Extender II er en naturlig og smart fiberbehandling til vipperne.

Den opbygger øjenvipperne utrolig effektivt, så de både bliver længere og ekstra fyldige. De små fibre lægger sig naturligt på vipperne og giver smukke lange vipper.

Lash Extender indeholder små fibre, som er beriget med panthenol, der både virker styrkende og plejende for vipperne. Lash Extender er også tilsat artiskok og basilikum ekstrakt, der stimulerer og nærer vipperne.

Produktet har en sort farve, og er let at vaske af med makeup fjerner.

Giver dramatisk lange og lækre vipper på ingen tid!

Anvend Divaderme Lash extender sammen med din fortrukne mascara, og få et perfekt og iøjnefalende resultat.

Anvendelse:
Læg mascara på vipperne, og derefter Lash Extender, sørg for at gøre det LIGE efter mascaraen er lagt, så mascaraen stadig er våd og fibrene kan hænge fast. Arbejd hele tiden vådt i vådt og lad det ikke tørre ud imellem lagene.

Fordel fiberbehandlingen på de yderste vipper. Ønskes en ekstra intens effekt, lægges der mascara endnu engang, og så afsluttes der med fiberbehandling igen. Dette gøres indtil man er tilfreds med resultatet.

Der kan godt drysse små fibre ned på huden under brug, disse fjernes let med vand eller makeupfjerner.

Kan bruges sammen med din favorit mascara eller brug Divadermes Fibre Wings mascara for et smukt resultat.

Ingredienser

Fuld ingrediensliste:

  • Cellulose, Panthenol, Cynara Scolymus Extract, Tocopherol, Lecithin, Panax Quinquefolius Extract, Boswellia Serrata, Aloe Barbadensis, Urtica Dioica Extract, Ocimum Basilicum Extract, Rosmarinus Officinalis Extract

Tips

Mascara makeup tips:

1. For at undgå at få mascara på huden, kan du holde et visitkort eller lign. imellem huden og vippen, mens du påfører mascaraen.

2. Hvis du ved et uheld får mascara på huden, så vent til det er fuldstændigt tørret, så kan du let kradse eller skrubbe det af din hud i små flager.

3. Hvis du har tværet mascara ud på dine øjenlåg eller på huden under dine nederste vipper, er det svært at fjerne det med fingrene uden at tvære det meste af mascaraen på vipperne væk. Brug i stedet en vatpind fugtet med makeupfjerner eller varmt vand til at fjerne mascaraen uden at røre dine vipper

Måske vil du også være interesseret i disse produkter?