Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Lavera Mascara - Butterfly Effect - Beautiful Black (Økologisk)

11 ml.


- Triple-effekt mascara med intens volumen 
- Mild og naturlig, uden parabener 
- Økologiske ingredienser 

98,00 DKK
Lavera

Fragt 39,-
Med GLS

Fri fragt
v. køb over 599,-

Levering:
1-2 dage

Fuld returret
Pengene tilbage

Beskrivelse

Detaljer

Lavera Trend Sensitive Butterfly Effect Mascara
- Fantastisk økologisk triple-effekt mascara fra Lavera
- Intens volumen, smukt buede vipper og perfekt high definition look. 

Butterfly Effect Mascara er en økologisk og skånsom mascara der skaber øjenvipper så smukke som sommerfuglevinger og giver et sensuelt og sofistikeret udtryk. Den innovative børste skaber tre effekter på én gang, nemlig intens volumen og fyldighed til vipperne samtidig med at vipperne bues perfekt i et fejende strøg. Den dybe sorte nuance skaber et markant og højt defineret udtryk. Det er fine silkeagtige fibre der forlænger vipperne og giver dem fylde.

Butterfly Effect Mascara er en mild og naturlig mascara uden parabener og syntetiske ingredienser og som er dermatologisk testet og kan anbefales til både kontaktlinser og særligt sensitive øjne.

Lavera Naturkosmetik er certificeret af NATRUE og produkterne indeholder udelukkende vegetabilske ingredienser og er helt fri for syntetiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

- Så vidt det er muligt anvendes råvarer fra kontrollerede økologiske jordbrug.
- Duft kommer udelukkende fra urter og æteriske olier.

- Lavera serien er naturligvis ikke testet på dyr.


Ingredienser

Fuld ingrediensliste: 
Water (Aqua), Alcohol*, Iron Oxide (CI 77499), Beeswax (Cera Alba)*, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Tricaprylin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Potassium Cetyl Phosphate, Pullulan, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Shellac, Silk (Serica), Ultramarines (CI 77007), Trehalose, Dehydroxanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Silver (CI 77820), Rosa Damascena Flower Water*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl Alcohol**, Citral**

* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

NATRUE-certified 

With plant ingredients from our own production

Tips

Mascara makeup tips:

1. For at undgå at få mascara på huden, kan du holde et visitkort eller lign. imellem huden og vippen, mens du påfører mascaraen.

2. Hvis du ved et uheld får mascara på huden, så vent til det er fuldstændigt tørret, så kan du let kradse eller skrubbe det af din hud i små flager.

3. Hvis du har tværet mascara ud på dine øjenlåg eller på huden under dine nederste vipper, er det svært at fjerne det med fingrene uden at tvære det meste af mascaraen på vipperne væk. Brug i stedet en vatpind fugtet med makeupfjerner eller varmt vand til at fjerne mascaraen uden at røre dine vipper

Måske vil du også være interesseret i disse produkter?