Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Om de mærker vi sælger


Acquarella

 

Amerikanske Acquarella er et af verdens førende neglelakmærker inden for ren og vandbaseret neglelak.

Bag mærket Acquarella findes et team af mennesker uddannet inden for kosmetologi, kemi og naturlig sundhed og målet er at give alle der elsker at bruge neglelak, både voksne og børn, et rent, ikke-giftigt og vandbaseret alternativ til konventionelle neglelakmærker.

Alle produkterne fra Acquarella produceres i USA under strengt kontrollerede forhold som sikrer at kvaliteten er i top hver gang. Der anvendes udelukkende de fineste kosmetisk godkendte farver til neglelakserierne.

Ingen af produkterne fra Acquarella er testet på dyr og indeholder ikke animalske produkter eller biprodukter. Acquarella et rent og vandbaseret produkt uden giftige kemiske indholdsstoffer som bla toulene, formaldehyd, pthalater mm og kan derfor også anbefales til gravide, ammende eller allergikere.

 


 

Bcombio

 

Bcombio er en fransk hudplejeserie, der både er økologisk og parabene-fri. Bcombio er en dermokosmetisk serie, hvilket vil sige at produkterne befinder sig i krydsfeltet mellem lægemiddel og kosmetik eller pleje.

Idéen bag dermokosmetik er, at specialudviklet og målrettet hudpleje kan afhjælpe nogle af bivirkningerne med lægemidler. Brugen af dermokosmetik vil således i mange tilfælde kunne erstatte eventuel brug af lægemidler. BcomBio er derfor særdeles velegnet til allergikere, sart hud eller til hud med forskellige lidelser.

Mere end 98 % af ingredienserne i BcomBio’s hudplejeprodukter er naturlige, og BcomBio garanterer at alle produkterne er fri for parabener, phenoxyethanol. GMO, PEG, silikone og kunstige farve – og duftstoffer. Produkterne fra BcomBio er ikke testet på dyr.

 


 

benecos

 

benecos betyder ”good cosmetics” (Latin: bene = god) så bene +cos er god kosmetik.

benecos blev grundlagt i Tyskland i 2008 med et ønske om at gøre naturlig og højkvalitets makeup tilgængelig for ALLE mennesker. benecos kombinerer høj kvalitet, god holdbarhed og smukt design med lave priser og gør det dermed muligt for alle at bruge naturlig og økologisk makeup.

Derudover er benecos moderne og opmærksom på aktuelle farver og trends.
Makeup produkterne fra benecos er økologisk certificeret af BDIH, den mest fremtrædende certificering af naturlig makeup i Tyskland.

benecos makeupprodukter indeholder ingen parabener, mineralske olier eller syntetiske farve, duft og konservering. Ingen af produkterne er testet på dyr.

 


 

Burt's Bees

 

Burt’s Bees er grundlagt i USA i 1984.

Gennem de seneste 25 år har Burt’s Bees bevæget sig fra biavl til produktion af naturlige produkter baseret på ren og nærende bivoks.

Burt’s Bees har modtaget mange priser og awards og betragtes som et af de mest naturlige brands i hele USA.

Burt’s Bees har især vundet international anerkendelse med deres naturlige og plejende læbepomader der findes i flere forskellige varianter.

Ingen af produkterne indeholder parabener, petroleum, mineralske olier eller kunstige farve, duft eller konserveringsmidler.

Burt’s Bees er ikke testet på dyr.

 


 

 

Dr. Hauschka

 

Fra naturen til mennesket.

Kun de fineste og bedste råvarer bliver brugt i fremstillingen af Dr. Hauschka kosmetik. Lægeplanterne til produktionen bliver plukket i den tyske lægemiddelsvirksomhed WALAs egen have inden planterne forsigtigt bearbejdes. Dr. Hauschkas produkter fremstilles af biodynamiske ingredienser fra naturens egne planter og indeholder ingen kemiske eller syntetiske konserveringsmidler, farve – eller duftstoffer.

Produkterne fra Dr. Hauschka er udarbejdet ud fra en grundtanke om at huden har en iboende kraft til at regenerere og regulere sig selv. Produkterne skal understøtte denne kraft. Hudens egne rytmer og processer styrkes, og beskyttes samtidig mod påvirkninger udefra.

Det var Dr. Rudolf Hauschka der i 1935 grundlagde virksomheden WALA som mærket Dr. Hauschka Kosmetik hører ind under. Opskrifterne er udviklet af både farmaceuter, læger og kosmetologer ud fra en holistisk forståelse af sammenhængen mellem produkternes ingredienser og vores største organ – huden. Huden er en levende organisme og Dr. Hauschka anvender både vilde planter samt udvalgte lægeplanter i produkterne for at understøtte hudens helende processer.


Dr. Hauschka efterstræber så vidt muligt at anvende planter og urter der er økologisk eller biodynamisk dyrket, enten fra godkendte land og jordbrug, i WALAs egne haver eller vilde planter fra miljømæssigt sikre områder. Planter samles i hånden lige inden solopgang, som er det tidspunkt hvor planterne er mest kraftige. Hvor det er muligt er maskinarbejde erstattet af håndarbejde så planternes bearbejdelse bliver så skånsom som overhovedet muligt.

Som alle andre produkter hos Rawmakeup anvender Dr. Hauscka naturligvis heller ikke forsøg på dyr.

 


 

 

 

Figs & Rouge er et engelsk baseret mærke, der producerer og designer 100 % naturlige læbe – og hudplejeprodukter. De naturlige lip balms fra Figs & Rouge har vundet utallige priser for deres sunde og plejende egenskaber.

Balsam fra Figs & Rouge kan anvendes både som læbepomade, men også som regenererende salve på tør hud, hænder, albuer og fødder.
Figs & Rouge gør det naturlige og økologiske glamourøst med farvestrålende og feminine metal dåser i sprælske farver, der gør det sjovt at have sine sunde produkter fremme.
Figs & Rouge er fri for parabener, petroleum og kunstige farve, duft og konserveringsstoffer.
Ingen produkter fra Figs & Rouge er testet på dyr.

 


 

 

gloMinerals

 

Glominerals er grundlagt i USA og er en ren og professionel mineral makeupserie baseret på rene og naturlige mineraler.

Produkterne består af en perfekt kombination af kraftfulde antioxidanter, som bla zink, ekstrakt af grøn te og C-vitamin der plejer og beskytter huden, samt naturlige mineraler med ultrahøj farvepigmentering.

Alle ingredienser har høj farmaceutisk renhedsgrad og er derfor ekstra skånsom og kan anvendes til alle hudtyper. Samtlige produkter giver fremragende UV beskyttelse og beskytter og plejer huden.

Glominerals makeupprodukter indeholder hverken parabener, kunstige farve- eller duftstoffer, talkum eller anden unødvendig kemi.
Derudover er alle produkterne non-comedogenic, hvilket betyder at huden frit kan ånde uden risiko for tilstoppede porer. Glominerals mineral makeup indeholder anti-inflammatoriske ingredienser der hjælper til en forbedring af hudens fremtrædning, også ved acne eller rosacea præget hud.

Ingen af produkterne fra Glominerals er testet på dyr.

Glominerals er en professionel og ren mineral makeupserie som anvendes og anbefales af ledende kosmetologer og hudpleje specialister i hele verden.

 


 

 

Greenpeople

 

Greenpeople Greenpeople blev grundlagt i England i 1997 af Charlotte Vøhtz, en sygeplejerske og mor, som ønskede rene og naturlige produkter, der kunne afhjælpe hudlidelser og allergi hos sin, dengang to-årige datter.

Greenpeople er økologisk certificeret af både EcoCert, Soil Association og Organic Food Federation. Hudpleje og kosmetikserien er desuden registreret af Vegan Society og Fair Trade. Serien er kåret som ”Bedste økologiske produkter” i England.

GreenPeople's produkter er baseret på udsøgte planteekstrakter og naturlige mineralske råvarer og er et af de mest naturlige mærker på verdensplan. Greenpeople er 100 % vegansk, økologisk og naturligt og helt uden lanolin, parabener, petrokemikalier, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl ethersulfater (SLES), GMO’er, PABA, PEG’s, DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og parfume.

Ingen ingredienser eller færdige produkter er testet på dyr og alle produkter er uden animalske ingredienser, med undtagelse af mascara der kan indeholde bivoks.

 


 

Honeybee Gardens

Honeybee Gardens er et førende amerikansk mærke inden for mineralsk makeup.

Med stor omtanke for renhed og sundhed har stifteren af Honeybee Gardens, herbalist og forfatter Melissa J. Hertzler, udviklet en makeup serie baseret udelukkende på naturlige mineraler. Som hun selv siger, så kan man rent faktisk udtale og genkende de ingredienser som findes i Honeybee Gardens produkter.
Honeybee Gardens anvender kun rene og naturlige ingredienser såsom udtræk af planter og urter, naturlige olier som mandel- og jojobaolie og alle duftstoffer er udvundet fra planter og blomster. Honeybee Gardens mineral makeup er en serie til dig som vil beskytte og forkæle din hud med det bedste fra naturen og samtidig ønsker kvalitet.

Honeybee Gardens startede som et personligt ønske om renere og bedre produkter hjemme i køkkenet hos Melissa J. Hertzler. I dag sælger Honeybee Gardens sine produkter i hele USA og eksporterer derudover til størstedelen af verden. Det er en virksomhed der arbejder udfra et ganske simpelt koncept, nemlig at skabe helt naturlige og rene kropsprodukter, at tilbyde disse produkter til en overkommelig og rimelig pris samt at behandle hver eneste kunde som en god ven.

Honeybee Gardens tilbyder en komplet mineralsk makeupserie. I denne serie findes også en af Danmarks første lugtfri og vandbaserede neglelakserier som holder glansen i dagevis uden at krakelere. Ingen af produkterne hos Honeybee Gardens er testet på dyr.


 

Lavera

Lavera Naturkosmetik er et tysk mærke der er grundlagt af Thomas Haase. Thomas Haase led af neurodermatitis (hudsygdom der har forbindelse med nervebanerne) hele sit barndom og ungdom og begyndte derfor tidligt I sit liv at lede efter alternativ hudpleje. De første Lavera produkter udviklede Haase til sin egen følsomme hud.

I 1987 grundlagde han selve mærket Lavera og introducerede både hår – og hudpleje samt en udsøgt naturlig kosmetikserie der siden har vundet et utal af priser og awards over hele verden. Den dag i dag produceres Lavera stadig i den tyske by Hanover.

Mere end 350 Lavera produkter har gennem de sidste 20 år modtaget udmærkelsen “særdeles god” eller “god” fra det uafhængige og kritiske forbrugermagasin Öko-Test.

Lavera er latin, la vera og betyder “det sande”. Det er grundstenen i serien, nemlig rene og naturlige ingredienser der kun indvirker positivt og befordrende på huden.

Laveras naturlige og effektive plantebaserede ingredienser og rene mineraler er økologisk certificerede af bl.a. NATRUE.org og er 100 % fri for skadelige kemiske stoffer. Så vidt det er muligt anvendes udelukkende råvarer fra kontrollerede økologiske jordbrug og duft kommer kun fra urter og æteriske olier.

Laveras produkter er udviklet til den sarte og sensitive hud og til mennesker der ønsker det reneste og naturligste inden for hudpleje og kosmetik. Lavera er 100 % naturlig og uden nogen form for konventionel og skadelig kemi, parabener eller hormonforstyrrende stoffer.

Lavera er kraftigt imod dyreforsøg og ingen af produkterne eller ingredienserne er testet på dyr.

 


  

Lotus

Lotus Pure Organics er et amerikansk kosmetikmærke, grundlagt af den kvindelige læge Joan Husain, med et ønske om en stilfuld og ren kosmetikserie.
Dr. Husains lidenskab og interesse i fordelene ved en ren og naturlig livsstil, lige fra plejeprodukter til madvarer, førte til udviklingen af det økologiske brand Lotus Pure Organics.

Lotus produkterne er 100 % USDA certificerede – en certificering, der garanterer at produkterne er økologiske og helt fri for syntetiske tilsætningsstoffer, petro-kemikalier, parabener, kunstig duft og farve samt at hverken færdige produkter eller ingredienser er testet på dyr.

Lotus Pure Organics’ mål er at skabe elegant og eksklusiv kosmetik uden at gå på kompromis med renhed, bæredygtighed og miljø og som man kan anvende med god samvittighed, både for sig selv og for naturen.

 


 

Mirenesse

Mirenésse er et australsk mærke der er udviklet af farmaceuten Irene Patsalides. Hun var træt af makeupprodukter som ikke levede op til forventningerne og besluttede sig derfor for at udvikle sin egen makeup serie. Mirenésse er allermest kendt for deres revolutionerende mascara, nemlig Mirenésse Secret Weapon mascara, som har vundet utallige priser og nomineringer verden over som bl.a. ”bedste mascaramærke 2010” og ”bedste mascara” i Australien. Derudover er den blevet døbt ´verdens bedste mascara´.

Mirenésse er meget skånsom og er derfor perfekt omkring de sensitive områder omkring øjnene. Den særlige farmaceutiske sammensætning af naturlig og mild bivoks i bl.a. Mirenésse Secret Weapon, gør at alle kan bruge den, også hvis du har særligt sensitive øjne eller f. eks bruger kontaktlinser. Mirenésse Secret Weapon er fri for petroleum, nikkel, alkohol og parfume og ingen Mirenésse produkter er tester på dyr.

 


 

 

Nvey Eco

 

Australske Nvey Eco Organic Make-up er verdens første 100 % certificerede økologiske makeup serie. Kombinationen af eksklusivitet og natur gør Nvey Eco til et af de smukkeste og mest naturlige makeupmærker der findes.
Denne serie, som er førende indenfor økologisk makeup, beviser med al tydelighed at en makeup baseret på naturlige og økologiske ingredienser ikke behøver at være af ringere kvalitet.

Nvey Eco forbinder renhed og elegance og skaber et smukt resultat der holder længe. Alle Nvey Ecos produkter fremstilles uden petrokemikalier, parabener eller kunstige farve – og duftstoffer. Derudover er produkterne både fri for talkum, petroliumsolier og produkterne er naturligvis ikke testet på dyr.

Nvey Eco er certificeret ifølge OFC som er The Organic Food Chain, Australian Government Certified og produkterne fremstilles udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser som er dokumenteret og kontrolleret i henhold til klare standarder for økologisk certificering.
Derudover er størstedelen af Nvey Ecos produkter uden SLS eller udtræk af SLS kemikalier, uden GMO og propylen glycol.
Produkterne er uden konserveringsmidler med undtagelse af nogle af de vandbaserede produkter hvor der anvendes phenoxyethanol, som er et nedbrydeligt og uskadeligt konserveringsmiddel.

 
Organiqs
 

Organiqs er en ny økologisk makeup serie fra danske Kosmolet, der står bag kosmetikserien Nilens Jord.

Filosofien bag Organiqs tager udgangspunkt i en ansvarlig og bæredygtig brug af naturens ressourcer og det der binder hele tankegangen sammen, er det særlige fokus på økologi.

Organiqs makeup tager afsæt i naturens egne farver og fokuserer på en maksimal anvendelse af økologiske ingredienser og råvarer. Produkterne fra Organiqs indeholder hverken parabener eller parfume.

Organiqs er skabt i overensstemmelse med den økologiske tanke, og det er dermed et bevidst valg at makeup serien er lille og overskuelig. Det er kvalitet frem for kvantitet, og der er i stedet lagt vægt på at anvende økologiske ingredienser hvor det er muligt og at skabe en så ren kosmetikserie som muligt.

Hvis man ønsker at vise omsorg og værne om naturen, er det vigtigt at gøre op med sine behov og Organiqs tilbyder en simpel og bæredygtig serie der giver rene og plejende produkter til alle.

 


 

Scotch Naturals

 

Scotch Naturals Scotch Naturals WaterColors er en serie af kemi-fri og vandbaserede neglelakker i virkelig høj kvalitet. Scotch Naturals er et amerikansk mærke og neglelakkerne er 100 % fri for ftalater parabener, opløsningsmidler, nitrocellulose, acetone eller tungmetaller.

Neglelakkerne er desuden veganske, allergivenlige, miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. Serien er lugt-fri og giver ikke misfarvede negle, som konventionel lak af og til gør.

Scotch Naturals opstod ud fra et ønske om en ren og sund neglelak, der ikke var skadelig – hverken for miljø eller menneske. Det ledte til introduktionen af NaturaLaq™, verdens første og eneste natur-baserede neglelak. NaturaLaq gør neglelakkerne fra Scotch Naturals til nogle af de reneste lakker i verden.

Scotch Naturals neglelak er således et eksklusivt og seriøst alternativ til konventionelle negleprodukter. Scotch Naturals er ikke testet på dyr.

SpaRitual bestræber sig på at være et af markedets førende mærker når det kommer til bæredygtighed, miljøbevidsthed og sund pleje. Derfor er neglelakflaskerne lavet af mere end 50 % genanvendelig materiale.

SpaRitual repræsenterer således et ren, farverigt og miljøbevidst alternativ til konventionel og giftig neglelak.

 


 

Sparitual

 

SpaRitual blev grundlangt i USA i 2004 af Shel Pink.

SpaRituals neglelak er en miljøvenlig, ren og kemi-fri serie, der hverken indeholder toulene, formaldehyd, formaldehyd resin eller DBP. Farverne består af naturlig farver og indeholder ingen syntetiske farvestoffer. SpaRitual anvender udelukkende veganske ingredienser, samt nøje udvalgte plante essenser fra enten vilde eller økologiske planter.

Ingen af produkterne er testet på dyr.

SpaRitual bestræber sig på at være et af markedets førende mærker når det kommer til bæredygtighed, miljøbevidsthed og sund pleje. Derfor er neglelakflaskerne lavet af mere end 50 % genanvendelig materiale.

SpaRitual repræsenterer således et ren, farverigt og miljøbevidst alternativ til konventionel og giftig neglelak.

 


 

 

Youngblood

 

Youngblood er et af de mest fremtrædende mærker på det internationale marked inden for mineralbaseret makeup.

Mineral makeup er lavet af naturlige mineraler fra jorden og makeupprodukterne fremstilles ved en særlig form for fræseproces som knuser mineralerne til en fin pudder. Youngblood mineralbaseret makeup sørger for en ensartet, vægtløs og fejlfri dækning af huden helt uden brug af hverken olier, voks, talkum eller petroliumsbaserede ingredienser. Mineralerne dækker effektivt og lader samtidigt huden ånde og regenerere.

Pauline Youngblood grundlagde Youngblood Mineral Cosmetics i 1996 efter mange års arbejde på adskillige hudklinikker i Beverly Hills. På disse klinikker havde hun hver dag nye patienter med særligt følsom hud som havde vanskelig ved at benytte almindelige makeupprodukter. Pauline begyndte derfor arbejdet med at udvikle et godt og sundt alternativ til de almindelige kosmetikprodukter. Det skulle være muligt for huden at ånde og hele gennem makeuppen. Pauline havde taget de første skridt mod en naturlig mineralsk kosmetik. At bruge jordens egne mineraler i kosmetik var en storslået succes og Youngblood serien forbedres og udvikles hele tiden.

I dag er Youngblood Mineral Cosmetics en komplet og samlet serie af kosmetik produkter i utallige smukke farver både til øjne og ansigt. Derudover indeholder produkterne zink som virker styrkende for huden samt en naturlig solfaktor 15. Youngblood produkter fremstilles udfra generelle principper om bæredygtighed, respekt for naturen og ingen af Youngbloods produkter er testet på dyr.

 


 


Weleda


Weleda er et af de mest seriøse brands på verdensmarkedet når det kommer til bæredygtighed og naturlig hudpleje. Og så er det de færreste der kan konkurrere med så visuelt smukke emballager.

Det, der i dag er Weleda, begyndte helt tilbage i 1921 som et lille apotekerlaboratorium med lægeurtehave. Helt fra begyndelsen har økologi, bæredygtighed og social og økonomisk ansvar været grundprincipperne for Weleda, der i dag er en global pioner inden for holistisk og antroposofisk hudpleje.

Weleda har produceret 100 % naturlige produkter i mere end 90 år og arbejder efter nogle strenge retningslinjer for hvad produkterne skal leve op til. Weleda har f.eks. forpligtet sig til altid at bruge råmaterialer der er udvundet på en miljøvenlig måde og som kommer fra biodynamiske jordbrug. Derudover er Weleda en klima-neutral virksomhed der udelukkende bruger 100 % naturlige og rene ingredienser.

Weleda er et brand der er baseret på ansvar, kærlighed og respekt for både menneske og natur. Weledas filosofi hviler på et ønske om at ” alt skal være til gavn for mennesket og verden som helhed” – en vision som én af grundlæggerne af Weleda, Rudolf Steiner, arbejdede for at sprede gennem naturlige lægemidler og hudpleje, biodynamisk landbrug og pædagogik og filosofi.

Alle Weledas produkter er 100 % naturlige og fri for parabener og al anden kemi. Produkterne er certificeret af NaTrue, en af de strengeste certificeringer der findes inden for naturlig hudpleje. Ingen af Weledas færdige produkter eller ingredienser er testet på dyr.