Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

benecos Øko Care-Produkter

benecos Natural Care serien

Plejeprodukterne fra benecos er både økologiske og veganske og består af 100 % naturlige ingredienser. Ren forkælelse til huden.
benecos natural care serien består af 25 plejeprodukter, der udelukkende er baseret på veganske, økologiske og 100 % naturlige ingredienser. Indeholder rene ekstrakter fra nærende planter og urter. Serien er certificeret af BDIH og fuldstændigt parabenefri. De fleste af seriens produkter indeholder benecos' unikke bio-mix, der består af 7 nøje udvalgte planteekstrakter fra kontrollerede økologiske landbrug: morgenfrue, stor burre, brændenælde, limeblade, perikon, vildrose og hyld. I serien findes der tre forskellige håndcremer, en mild og effektiv shower gel i 5 lækre varianter, 3 slags økologisk og vegansk shampoo, en blødgørende balsam, en serie af fugtgivende body lotion, veganske deodaranter uden aluminiumsalte, en skånsom rensegel og rensemælk, en let og hurtigt absorberende ansigtscreme samt en naturlig og frisk tandpasta.
benecos indeholder ingen parabener, SLS, mineralske olier eller syntetiske farve, duft og konservering. Ingen af produkterne er testet på dyr.
Find dine favorit benecos pleje produkter herunder eller klik her for at se hele benecos makeup-serien.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side