Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Weleda Lavendel Relaxing Body Oil

100 ml.


Lavender Relaxing Oil fra Weleda plejer huden og virker beskyttende, beroligende og afslappende på krop og sind.

155,00 DKK
Weleda

Fragt 39,-
Med GLS

Fri fragt
v. køb over 599,-

Levering:
1-2 dage

Fuld returret
Pengene tilbage

Beskrivelse

Detaljer

En vidunderlig og afslappende kropsolie med mild duft af lavendel, der løser op for indre spændinger, og huden bliver plejet og næret i dybden ved hjælp af mandel- og sesamolie.

Lavendel har en beroligende effekt på nervesystemet og lavendel er derfor velegnet ved søvnproblemer, stress og anspændthed - hos både børn og voksne.

Weleda’s kropsolier er baseret på naturlige og biodynamiske planteolier der indeholder næring og naturlige vitaminer, som let optages af huden, og holder den smidig og sund.

Naturens planter er rige på de umættede fedtsyrer, som vores krop ikke selv kan producere. Umættede fedtsyrer kan udføre utallige funktioner for huden: de understøtter de naturlige stofskifteprocesser, medvirker til at opbygge et beskyttende lag, regulerer den sunde balance og forhindrer udtørring.

Kropsolierne fra Weleda kan bruges i stedet for bodylotions når huden har brug for mere intensiv næring og beskyttelse. De er længere tid om at trække ind i huden i forhold til bodylotions. 

Anvendelse
Smør lavendel olien ind i fugtig hud lige efter bad. Olien er let at fordele og absorberes hurtigt i huden. Kan bruges til massage.

Plej din hud med naturens egen kraft.

Indeholden ingen parabener, kunstige ingredienser eller mineralske olier. Udelukkende naturlige ingredienser. Er ikke testet på dyr.

 

Ingredienser

Ingredienser:Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*. * from natural essential oils

Tips

Anvendelse
Smør lavendel olien ind i fugtig hud lige efter bad. Olien er let at fordele og absorberes hurtigt i huden. Kan bruges til massage.

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkter?