Eksklusiv makeup uden kedelig kemi  •  Fragt 39,-  •  Fri fragt v. køb over 599,-  •   Hurtig levering!

Youngblood Natural Mineral Foundation

10 g.


-Professionel luksus foundation
-Ingen parabener
-Perfekt finish 


 

410,00 DKK
Youngblood

Fragt 39,-
Med GLS

Fri fragt
v. køb over 599,-

Levering:
1-2 dage

Fuld returret
Pengene tilbage

Beskrivelse

Detaljer

Her er Youngbloods topprodukter; et absolut must i alle kosmetikpunge. Natural Mineral Foundation er let og silkeblød og fungerer som foundation, concealer og pudder. Med Youngblood Natural Mineral Foundation får du et naturligt og fejlfrit resultat.

Mineral Foundation indeholder hverken konserveringsmidler, parfumer, olier eller talkum. Ryst forsigtigt lidt Natural Mineral Foundation ud i låget og bank din Kabuki børste let ned i pudderet, så det opsamles mellem hårene. Påfør lidt ad gangen, indtil den ønskede dækning er opnået. Perfekt til alle hudtyper.

 Kun naturligt indhold

Youngblood Mineral Cosmetics er en makeup serie baseret på knuste mineraler uden parfume, olier, talkum eller lanolin. Youngblood har designet en mineral foundation til dig, der vil have et naturligt og eksklusivt alternativ til de gængse brands på markedet. Det naturlig indhold og mineralernes struktur giver hud en særlig gløde og gør den istand til at at ånde frit. Youngblood Mineral Foundation er af samme grund meget velegnet til sart hud.

Youngblood Natural Mineral Foundation er en hudvenlig, parfumefri og parabenfri foundation og den er ikke testet på dyr. 

Ingredienser

Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Mica (CI 77019). May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288).

Tips

Påføring af Youngblood Mineral Foundation

For det bedste resultat anbefales det at bruge en kabuki eller foundation brush. Kabuki børster er en uundværlig del af dit makeup sæt. Det er vigtigt at holde børsterne rene, da det sikrer et flot resultat uden at bruge for meget makeup. 

Måske vil du også være interesseret i disse produkter?